01.11.2016, 19:10:30
(01.11.2016, 09:10:51)Mikołaj Patryk Dostojewski link napisał(a): To że ty jesteś ultrakosmopolitą i zachowujesz się jak ptak srający do własnego gniazda wiadomo od dawna. Nie zastosuję się do tego ultimatum ujadania bo zwyczajnie nie mogę - nie jestem jeszcze Carem. Natomiast polubienie twojej wulgarnej wypowiedzi przez wiadome osoby jest dla mnie zaskoczeniem i świadczy wbrew ich deklaracjom o ich nienajlepszej woli wobec Hasselandu i Brodrii. I wy później jesteście wielce zdziwieni gdy ja piszę o brodrofobii.Nie obraziłeś mnie tym, ale to ty [...] zachowujesz się jak baba podczas okresu. Nie mogłeś po prostu przejąć tej [...] korony? I ie stosuj się do ultimatum, ale ja napiszę poprawkę do tej uchwały. A to, że ktoś polubił moją wypowiedź świadczy o tym, że jesteście [...] i prowadzicie do stagnacji, a nie o nienawiści. Chcemy dobrze - ŹLE, chcemy źle - NO ALE CZEMU? PRZECIEŻ MY SIĘ ZASTANAWIAMY! Jesteśmy zdziwieni tym, że od [...] kilku miesięcy nie ma konkretów i się nie chcecie zdecydować (w tym momencie triggered w [...]).
(-)Fiodor Swirydiuk, Antyludzki rak, Wielki Książe Noklezji, najstarszy żyjący mieszkaniec Noklezji;