17.11.2016, 19:22:49
Cytat:Jaki ładny faszysta nam się tu maluje. Wklepać Ci w podpis, Andrzejku, ten znamienity tytuł? Nawet nie musisz na studia się zapisywać.Nie faszysta. Konieczność przestrzegania prawa jest podstawą każdej cywilizacji, a nie tylko faszyzmu. I chociaż uważam, że nie powinno się wyrzucać Cię ze społeczności bialeńskiej, to szanuję prawo obowiązujące w moim kraju.
Jesteś zwolennikiem anarchii?
Cytat:Andrzeju, do mnie tego typu bohomazy wysyłasz? Żyjesz w tym "policyjnym" kraiku, bo masz układ z psychopatą, że nie będziesz mu się wpierdalał w robotę.
Maciej zdecydowanie nie jest psychopatą. I żadnej umowy z nim nie mam. Gdybyś interesował się faktami, to wiedziałbyś o ustawie defaszyzacyjnej mojego autorstwa, dzięki której do Bialenii powrócili Fiodor i Aleksandra. Więc jeśli ktoś z nas dwóch w jakikolwiek sposób przeszkadza Gestopo i walczy o wolność jednostki, to tą osobą jestem ja.
Od krzyczenia nic się nie zmieni. Przyjąłeś z góry, że nie masz szans na zmianę mikroświata, więc robisz z siebie męczennika i ofiarę. Jeśli "faszyści, "państwo policyjne" i "niewidzialne OPM de Zayma" jest takie silne, to dlaczego jestem tu gdzie jestem? Też mógłbyś i wciąż możesz działać konstruktywnie. Mikroświat potrzebuje zmian, ale nikt nie będzie słuchał człowieka, który wyzywa z byle powodu od kurew.

![[Obrazek: cheesy2.gif]](https://spolecznosc.bialenia.org.pl/images/smilies/cheesy2.gif)