18.11.2016, 05:07:50
(17.11.2016, 22:22:54)Karol Medycejski napisał(a): Chłopie, naprawdę - powiedziałbym, że mi ręce opadają, gdyby mi już dawno nie opadły. Dla dobra oczu wszystkich obecnych na tym forum przestań już się pogrążać. A jeśli to do ciebie nie przemawia, to chociaż przestań psuć tę resztkę pozytywnej opinii o doktorantach swojej realnej uczelni.
PS i serio szczerze współczuję studentom, o ile jacyś mieli nieszczęście na ciebie trafić, bo po tym co do tej pory zaprezentowałeś tutaj, to nie mogą mieć oni żadnej ekspektatywy co do tego, że nauczą się czegokolwiek.
Mówiłem już, że nie przepadam za prawniczynami?

To takie dziewczynki, którym wystarczy zapłacić. :
Od prostytutek się niczym nie różnią - dupy dają, obciągają i tańce w strojach przed sądem wyczyniają. :
Jakość usług oczywiście różna, ale jak widać na zamieszczonym obrazku, to Karolek Medycejski zna materię od podszewki. Kiedy Szanowny otwiera swój burdel w Bialeni, bo ja w odróżnieniu do takiego kmiota jak Ty pomagałem innym z radzeniem sobie w trudnych sytuacjach prawnych i otworzyłem kancelarię, a Ty umiesz tylko się wymądrzać. Do burdelu marsz i niech Cię nauczą fachu, dziewczynko. Od dzisiaj jesteś Karolinką, bo popadasz w zbyt częste okresy.