18.11.2016, 14:31:58
(18.11.2016, 10:47:20)Hewret Faradobus napisał(a): Zanik, odpuść sobie. Twoje teorie na nikim nie robią wrażenia.
Jeśli w mikronacjach Tobie nie odpowiadają zasady, to w ogóle tutaj nie zaglądaj. O!
A Tobie już się znudziła Republika Wirtualnego Świata i administrowanie nią? Postanowiłeś przyleźć tutaj i zaprowadzać podobne zasady, co tam obowiązywały?
Przypominam Ci, że byłem przeciwnikiem wprowadzania takich ludzi jak Ty do mikronacji, a teraz Ty mi udzielasz lekcji, gdzie ja powinienem pójść? Udało Wam się kurwy dostać do mikroświata podstępem i zaprowadzić te chore reguły gry, które obowiązywały w RWŚ. Dotacje z Unii Europejskiej się skończyły i trzeba było szukać innego przytułku dla ubogich umysłowo, co? A może przychody w RWŚ drastycznie spadły i trza było wymyślić inny system zbieractwa ludności na danym terytorium wirtualnym?
Zapamiętaj to sobie raz na zawsze wywłoko z RWŚ, że Ty mi nie będziesz rozkazywać i jak będę chciał, to będę tu zaglądał co godzinę i podcierał się tymi zasadami, w których byłeś, jesteś i będziesz zakochany!
Kurwa...moimi gałkami ocznymi jeszcze by chciał zarządzać...Wypierdalaj śmieciu!