19.11.2016, 04:51:59
Cytat:Ty mnie chyba pomyliłeś z Kryspinem "Dobrym duszkiem" von Lichtensteinem.
Dlaczego mnie to nie dziwi, że na wstępie wypominasz mi pomyłkę, kiedy nigdy ona nie nastąpiła? Ponadto, nigdy nie wspomniałem o Kryspinie von Lichtensteinie, byłym Sekretarzu Generalnym OPM, w tej rozmowie, a Ty już budujesz swój kontrargument na kłamstwie, że ja coś mylę.
Wyatt, dobry duszek, jak to go zwykli nazywać ludzie z terytoriów RWŚ są mu wdzięczni, że stworzył przystań dla takich zakłamanych typów i typiar jak między innymi Ty, ex-prezydencie RWŚ, ale dobrze, że wspomniałeś o swoim Guru, Wyatt'cie, bo on też kreował strony internetowe,między innymi Rotrii, aby zdobyć szacunek na miarę Boga, przed którym wszyscy mieliby klękać i podziwiać jego dzieło. Jego kampania w OPM jest mi znana, a to, że takie typy jak Ty, 53 von Lichtenstein, Marcel Hans z Trizondalu lubiliście się wokół niego kręcić, bo on wiele umiał i liczyliście na to, że coś Wam ze stołu spadnie, to przecież fakt niegodny wspomnienia, aby nie wyszło czasem, że dążycie do zakłamania rzeczywistości, w której v-żyjecie do tego stopnia, żeby przed Wami ludy klękały i nauczyły się pokory tylko dlatego, aby poszczególne jednostki mogły się poczuć nadludźmi z pełną szatą machinacji eliminacji i manipulacji społeczeństw godnych do okładania siebie nawzajem przy uwzględnieniu kontroli odgórnej, tej tak zwanej nadludzkiej.
Cytat:Nigdy nie byłem administratorem gry RWŚ, ani nie pracowałem w Solpeo...
To powiedz publicznie tym wszystkim, co ten wątek przeczytają, kim byłeś podając swój nick, zajmowane stanowiska, uprawnienia administracyjne względem strony głównej, tamtejszego czatu oraz forum, co robiłeś w RWŚ wraz z administratorami, którzy stanowili wraz z Tobą piramidę finansową żerującą na realnych pieniądzach jednostek na danej witrynie przebywających i dlaczego tu jesteś kreując nową stronę/forum Bialenii eliminując twych dawnych zatwardziałych wrogów. Ponadto, pochwal się jaka była twoja rola względem controllingu jednostek przebywających na danej witrynie znanej pod skrótem RWŚ oraz dlaczego mianowałeś urzędnika urzędu miasta Warszawa (za rządów Platformy Obywatelskiej) jako wiceprezydenta RWŚ.