Ankieta: Czy Witold Gąbczasty powinien zostać w Bialenii?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak
18.18%
2 18.18%
Nie
45.45%
5 45.45%
A kto to jest? Tongue
36.36%
4 36.36%
Razem 11 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Dzień wieczór
(19.11.2016, 04:51:59)Lasecznik Uwikłany napisał(a): na wstępie wypominasz mi pomyłkę, kiedy nigdy ona nie nastąpiła?

Zarzucasz mi coś, czego nigdy nie robiłem, tudzież nie sprawowałem tam funkcji administratora.
Nie wiem kogo masz na myśli, to zasugerowałem Wyatta. Nigdy on nie był moim "guru", nawet zbytnio nie utrzymywałem z nim kontaktu.

(19.11.2016, 04:51:59)Lasecznik Uwikłany napisał(a): To powiedz publicznie tym wszystkim, co ten wątek przeczytają, kim byłeś podając swój nick, zajmowane stanowiska, uprawnienia administracyjne względem strony głównej, tamtejszego czatu oraz forum

Żeby uniknąć niedomówień, to Ci powiem moją krótką historię w RWŚ.
Nie jest tajemnicą, że nazywałem Byrek Waldorf-Wolski, a moja działalność tam przypada na lata 2010-2012. Pełniłem funkcje notariusza sądowego, sędziego krajowego, potem sędziego kolegium sprawiedliwości. Następnie gdy był rozłam RWŚ na "właściwe" RWŚ jako gry i na Republikę Wiecznego Świtu, czyli tutaj osób pro-mikronacyjnych (stąd Ciaran van Scharsfschuetze pojawił się w Trizondalu, bo ten kraj nigdy samodzielnie nie funkcjonował), wszedłem w składu rządu rewolucyjnego Kleszczyka Adonju, początkowo jako minister informacji, a potem jako wiceprezydent RWŚ. Po rezygnacji Kleszczyka stałem się p.o prezydenta RWŚ, aż do wyborów wrześniowych 2011 r.
Potem byłem komornikiem, prokuratorem i prokuratorem generalnym. Jakoś w styczniu 2012 r. zrezygnowałem z działalności tam, a przeniosłem się do Republiki Victoria.

(19.11.2016, 04:51:59)Lasecznik Uwikłany napisał(a): dlaczego tu jesteś kreując nową stronę/forum Bialenii

Bialenię kreuję prawie od 3 lat, rozwijam ją i opiekuję się nią. Jeśli mi to sprawia przyjemność, a przy tym powiększam swoją wiedzę nt. aplikacji webowych, to dlaczego by tego nie robić?

(19.11.2016, 04:51:59)Lasecznik Uwikłany napisał(a): eliminując twych dawnych zatwardziałych wrogów

Nie wiem kogo masz na myśli, bo ja wrogów nie miałem, albo przynajmniej tak mi się wydaje, bo nie przypominam sobie, abym pozostawał z kimś w konflikcie.

Dalej nie rozumiem o czym mówisz, ani nie mogę znaleźć powiązania między jakimś tam urzędnikiem z Warszawy, a funkcją w RWŚ. Po prostu brak mi informacji o rzeczach, o które tu pytasz. Ot wspominam mile RWŚ, gdyż to była moja pierwsza styczność z wirtualnymi państwami, a nauczyłem się tam wielu rzeczy, jeśli chodzi o administrację wirtualnego państwa.
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
[Obrazek: fmg07.jpg]

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Dzień wieczór - przez Wergiliusz Postawny - 15.11.2016, 01:43:33

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości