Wybory VI - program Godność i Prawo
Cytat:Ja Panie Prezydencie mam jasną wizje upubliczniania wszelkich informacji dotyczących polityki międzynarodowej. Jak Pan wytłumaczy brak istniejącej mapy kontynentu z wyznaczonymi granicami ? Nie raz apelowałem z tym do Pana. Jak tylko zostanę premierem stworzę taką mapę i co więcej będę dodawać wpisy dotyczące poszczególnych v-sąsiadów. Uznaje pogląd że każdy powinien być na bieżąco informowany o tym co się dzieje wokół. Realizować to zamierzam przez regularne odwiedziny stron innych v-nacji oraz prowadzenie na bierząco rzetelnych sprawozdań .
Ja map tworzyć nie potrafię, a na Nordacie co miesiąc powstają i upadają jakieś kraje. Szkoda czasu.
Cytat:Stwierdzam że Pańskie zasługi są niepodważalne i nie widzę nikogo w tej chwili kto mógłby z równym poświęceniem pełnić rolę prezydenta.
A ja co najmniej jedną taką osobę widzę. ;-)
Cytat:Zaznaczam równocześnie o czym już pisałem że sojusz z koalicją małych państw ma dla GiP większe znaczenie niż niejednokrotnie skompromitowana sztuczna symbioza z Brodią.
Symbioza z Brodrią nie jest sztuczna.
Swoją drogą, smuci mnie brodriosceptyzm opozycji. W Brodrii jest wręcz przeciwnie, tam opozycja przekrzykuje się z rządem w hasłach probialeńskich.
N.N
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Wybory VI - program Godność i Prawo - przez Jan Sapieha - 09.05.2014, 01:14:58

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości