Podpisy przeciwko układom z KS.
Cytat:Oczywiście, że nie wszyscy będziemy się od razu kochać. Ale zawarcie traktatu o przyjaźni jest ważnym krokiem na drodze do poprawy stosunków. Nawet jeśli się nie uda, to niczym nie ryzykujemy. Możemy tylko zyskać.

No ja do łóżka Szanownego Pana Prezydenta, Kanclerza Sarmacji von Thorna i Jego Mościa de Limy na pewno nie wpuszczę i na żadne przymusowe kochanie zgody z mojej strony nie będzie. Proszę wybaczyć, ale wolę kobiety, a nie jakiś dziadów pchających mi się do wyra, bo chcieliby sobie z lekka poruchać! Smile

Cytat:A po co takie pranie mózgu miałoby zostać przeprowadzone? Przecież to tylko zwykły traktat o przyjaźni, nikt nikomu łaski nie robi, obie strony tak samo na tym skorzystają. Z resztą, traktat podpisuje w imieniu Sarmacji JKM Tomasz Ivo Hugo, bowiem to Dwór Książęcy odpowiada za politykę zagraniczną.

A ja podpisuję umowę z moim krzesłem, że mogę na nim siedzieć. Nie, przepraszam - w imieniu mojego fotela podpisał umowę sprzedawca i mi je sprzedał, abym mógł sobie na nim swobodnie posiedzieć. Biedne krzesło cierpi, że sobie na nim siedzę i nie miało nic do powiedzenia, że dokonuję na nim niebagatelnej aktywności jaką jest siedzenie na nim.

Cytat: Nie wiem, jakie rządy są korzystne dla Sarmatów. Wiem natomiast, że Robert von Thorn jest człowiekiem rozsądnym, który potrafi wznieść się ponad podziałami. Oczywiście, nie jest święty. Ja również nie jestem. Gdyby ujawnił Pan swoje personalia z innych mikronacji, to z pewnością mógłbym powiedzieć, że Pan również nie jest święty.

Ja wiem, że Jego Mość von Thorn to dzieciak zdolny do szantażów, że jak mamusia mu nie kupi lizaczka, to on blokuje mamie koszyk, aby nie mogła dojechać do kasy.

Znam człowieka, który chciał się wznieść w powietrze na lewych skrzydłach i kiedy się zbliżył do słońca, to runął na ziemię, więc niech ten wzlatujący indor się nie wychyla, bo straci łeb. O ile już nie stracił. Big Grin

Cytat:A na czym to zagrożenie dla Bialenii polega? Pojawia się Pan nie wiadomo skąd i zaczyna Pan zarzucać Kanclerzowi Sarmacji, że ma manię wielkości, a Prezydentowi Bialenii, że ma wyprany mózg. Przy czym nie przedstawia Pan żadnych argumentów merytorycznych. WTF?

Panie, ależ nie ma żadnego zagrożenia. Wszystko, co powiedziałem, to wyssane z palca informacje, za które szczerze przepraszam. Smile
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości