03.04.2017, 20:34:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.04.2017, 20:35:30 przez Ametyst Faradobus.)
Cóż, ta poprawka nie jest po to, aby zapewnić mi prezydenturę, ale po to, aby działacze spoza Bialenii mogli wystartować. Nikt nikogo nie zmusza do głosowania na nich, a tym bardziej konkretnie na mnie. Mimo to jestem w stanie zrozumieć argumenty Oponentów. Ja uważam, że w przeciwnym razie stanie się tak, jak mówi Maciej. Poza tym patrz: druga część mojego komentarza do projektu. Przeciwników tej nowelizacji naprawdę zachęcam do startu w wyborach z jakimś sensownym programem. Naprawdę moja kandydatura to nie jest kaprys. Gdybym był, jak się wyrażono, człowiekiem dwulicowym spełniałbym takie zachcianki w Bialenii sprzed roku.
Oczywiście zgłaszam stosowne poprawki, dziękuję za ich wskazanie.
Moja poprawka dotyczy zmiany nazwy projektu na Ustawa o zmianie Ustawy - Ordynacji Wyborczej i dodaniu miejsca na datację wedle obowiązującego zwyczaju (z dnia .. .. ....). Nie wiem na czym polega nieprawidłowa konstrukcja i błąd powielenia artykułów 2 i 3, proszę o uwagi w tym zakresie.
Oczywiście zgłaszam stosowne poprawki, dziękuję za ich wskazanie.
Moja poprawka dotyczy zmiany nazwy projektu na Ustawa o zmianie Ustawy - Ordynacji Wyborczej i dodaniu miejsca na datację wedle obowiązującego zwyczaju (z dnia .. .. ....). Nie wiem na czym polega nieprawidłowa konstrukcja i błąd powielenia artykułów 2 i 3, proszę o uwagi w tym zakresie.
DR NET. Ametyst Faradobus PROF. UB
BARDZO WSPANIAŁY KRÓL HIRSCHBERGII I WEERLADU
BARDZO WSPANIAŁY KRÓL HIRSCHBERGII I WEERLADU
KNIAŹ NA MECHANICACH, METROPOLITA TEMESZGADZKI
[img=0x89]https://spolecznosc.bialenia.org.pl/attachment.php?aid=6921[/img]