21.05.2017, 12:22:16
(21.05.2017, 12:18:22)Piotr Konstanty Pawłowicz napisał(a):Cytat:Czemu tak zaciekle bronisz się przed określeniem Ciebie jako tyrana? Ja nigdzie nie użyłem wobec Ciebie takiego określenia. Rozumiem że dbasz o interesy Południa tak jak ja dbam o interesy Północy. Nie możesz jednak zaprzeczyć temu że wejście waszych wojsk na Uhrainę odbyło się z pewnymi ofiarami w cywilach.
Nie mogę tego zaprzeczyć ale fala uchodźców to cios w kolano. Dbam o Brodrię Południową jak Ty o północną, nasze "dzieci" (Iwan i Aleksandra) nie robią tego samego tylko kłócą się kto wygra tą zakichaną wojnę o władzę w całej Brodrii. Naprawdę nie bawi mnie ta całą sytuacja, a inwazja na Uhrainę jest po części moją winą... Jestem zachłanny na nowe ziemię, a Kugaria jakby ona podbiła Uhrainę to nikt by po niej nie zapłakał...
Piotrze, proszę mnie nie zrównywać z Iwanem. Gdybym zrobiła to co on, to jest szantażowała Bialenię, że albo ja albo Iwan, wtedy jak najbardziej... Jednakże popatrz, ja mu nic złego nie czynię, to on ciągle mnie atakuje i próbuje poniżyć np. w Hasselandzie. Dlatego nie godzę się na zestawianie mnie w jednym szeregu z nim.

![[Obrazek: wink2.gif]](https://spolecznosc.bialenia.org.pl/images/smilies/wink2.gif)