12.06.2017, 16:33:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.06.2017, 16:35:03 przez Tadeusz Krasnodębski.)
Prezydencie, uważam, że pierwszym krokiem w kwestii reform powinna być zmiana nieaktywnego rektora. Nie wątpię, że Andrzej się nadaje - ale niech obejmie ten urząd, gdy ustanie realioza. Do tego czasu powinniśmy znaleźć innego kandydata, który udźwignie UB i reformy.
Druga sprawa - proponuję zorganizować spotkanie rektorów i kadry naukowej najważniejszych szkół wyższych z innych państw i wspólnie omówić kwestię uczelni na Pollinie.
Kwestia trzecia - rozpocząłem w Rotrii przewód doktorski z prawa. Jeśli uzyskam stopień, chętnie mogę popracować na naszym Wydziale Prawa. Może coś ruszy. Mam kilka pomysłów na różne wykłady.
Druga sprawa - proponuję zorganizować spotkanie rektorów i kadry naukowej najważniejszych szkół wyższych z innych państw i wspólnie omówić kwestię uczelni na Pollinie.
Kwestia trzecia - rozpocząłem w Rotrii przewód doktorski z prawa. Jeśli uzyskam stopień, chętnie mogę popracować na naszym Wydziale Prawa. Może coś ruszy. Mam kilka pomysłów na różne wykłady.
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski