23.06.2017, 16:34:28
(23.06.2017, 14:01:12)Karol Medycejski napisał(a):(23.06.2017, 11:20:08)Paolo della Chiesa napisał(a):Co prawda niekulturalnie jest oceniać samego siebie, ale w porównaniu z twoimi, czyli brakiem jakichkolwiek, to wyglądają całkiem niezgorzej. Przynajmniej nigdy się nie prostytuowałem w zamian za przyjęcie do Orańskich.(23.06.2017, 09:43:55)Karol Medycejski napisał(a):Powinno być na odwrót bo twój wkład do rozwoju czegokolwiek w mikroświecie jest zerowy, no chyba że wspaniałe reformy w Skarlandzie, które doprowadziły do jego upadku zaliczamy do sukcesów. Nie chce mi się z Tobą gadać, naprawdę śmieszku. Jeżeli cokolwiek tutaj zostanie nazwane Twoim imieniem czy Montiniego, to cytując klasyka, "już bilet kupiony".Cytat:Jak można takie persony jak Medycejski czy Montini to czemu nie Zanik.Dlatego też żeś zgłosił się chwilę wcześniej. Choć nie wiem czy mnie to nie obraża, że twoje n-te nazwisko już widnieje gdzieś koło mojego na liście.
Byłem kim chciałem i tylko z własnej woli z tego rezygnowałem. I nakręcałem inne afery.

![[Obrazek: 2FwJU.png]](http://funkyimg.com/i/2FwJU.png)