10.08.2017, 12:16:49
Teraz przekroczył Szanowny Pan Poseł wszelkie granice, czyniąc ze mnie, z obywateli i z Parlamentu obiekty kpin. Wyrok K/4/2016, który Pan przytoczył, odnosi się do naruszenia przez oskarżoną art. 7 Ustawy o Policji Krajowej, który brzmi:
Oczywistym faktem jest, że projekt uchwały, który przedstawiłem, nie odnosi się w żadnym stopniu do takiego błahego, w porównaniu z innymi, które popełniła, wykroczenia Prezydent. W projekcie uchwały zostały wspomniane i przypomniane te wydarzenia i działania na przełomie marca i kwietnia 2016 r., które doprowadziły do paraliżu sytuacji w państwie i uśmiercenia urzędującej Prezydent. Wyrok, który Pan zalinkował, nie ma jakiegokolwiek związku z procedurą, a właściwie brakiem zgodnej z prawem procedury nadania Prezydent obywatelstwa. Zapytam więc po raz wtóry - jak to się stało, że Swarzewska-Dostojewska uzyskała pełnię praw obywatelskich, jak to możliwe, że zmarła osoba siłą swoich zimnych dłoni napisała odpowiedni wniosek do Prezydenta i został zaakceptowany? Panie Pośle, wyrok, który powinien Pan przywołać, a który ja wcześniej przywoływałem w tej debacie, to wyrok K/5/2016, wydany przez sędziego Alberto de Mediciego po dogłębnym przeanalizowaniu sprawy rzekomego nadużycia władzy przez Prezesa Policji Krajowej Macieja Kamińskiego.
Cytat:7. Autor posta ma obowiązek stosowania zasad poprawnej pisowni języka polskiego. Policja Krajowa może upomnieć autora posta w przypadku naruszenia tego obowiązku, a w razie uporczywego niestosowania się do zasad poprawnej pisowni - ma prawo ukarać daną osobę grzywną.
Oczywistym faktem jest, że projekt uchwały, który przedstawiłem, nie odnosi się w żadnym stopniu do takiego błahego, w porównaniu z innymi, które popełniła, wykroczenia Prezydent. W projekcie uchwały zostały wspomniane i przypomniane te wydarzenia i działania na przełomie marca i kwietnia 2016 r., które doprowadziły do paraliżu sytuacji w państwie i uśmiercenia urzędującej Prezydent. Wyrok, który Pan zalinkował, nie ma jakiegokolwiek związku z procedurą, a właściwie brakiem zgodnej z prawem procedury nadania Prezydent obywatelstwa. Zapytam więc po raz wtóry - jak to się stało, że Swarzewska-Dostojewska uzyskała pełnię praw obywatelskich, jak to możliwe, że zmarła osoba siłą swoich zimnych dłoni napisała odpowiedni wniosek do Prezydenta i został zaakceptowany? Panie Pośle, wyrok, który powinien Pan przywołać, a który ja wcześniej przywoływałem w tej debacie, to wyrok K/5/2016, wydany przez sędziego Alberto de Mediciego po dogłębnym przeanalizowaniu sprawy rzekomego nadużycia władzy przez Prezesa Policji Krajowej Macieja Kamińskiego.
Frederick Martin Hufflepuff
______________________________polityk, dziennikarz, ojciec-założyciel Santanii i Burgii, Wicemarszałek Parlamentu RB, redaktor naczelny gazety "wBialenii", dyrektor Bialeńskiego Ośrodka Badania Opinii Publicznej, Delegat Główny Bialenii przy MUP, były Wiceprezydent Bialenii, były Lider i Wicelider partii Wspólnota Rozwoju, były Wiceminister i Minister Kultury i Sportu, były Marszałek Parlamentu XIX i XXIV Kadencji, były Wiceminister Edukacji Narodowej, były kandydat na stanowisko prezydenta Republiki Bialeńskiej
Więcej tutaj