Projekt ustawy o zmianie ustawy o strukturach informatycznych RB i ustawy KK
...A zresztą. W imię kretyńskiej, opresyjnej idei, ku której poparciu żadnych argumentów poza osobistymi antypatiami nie macie, zamierzacie jeszcze bardziej wyludnić ten kraj. Czy ja naprawdę w ogóle muszę przytaczać jakieś logiczne argumenty przeciw? Kiedy tylko odstawi się na bok straszenie Kucami, których tak po prawdzie prawie że w chwili obecnej nie widać (a kiedyś widać było, i nikt z obecnie krytykujących, którzy wtedy byli obecni, jakoś nie płakał), to naprawdę jasne staje się, że ten pomysł jest po prostu zbędny i szkodliwy.

I szczerze, jeżeli kogoś potencjalnie nowego zniechęca do przebywania tu fakt, że jedna osoba ma flaszowego konia na awatarze, a jedna inna animowanego diabełka, to ja nie wiem, jak on wytrzyma faktyczne uciążliwości funkcjonowania w RB.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości