21.08.2017, 09:11:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.08.2017, 09:13:22 przez Akrypa Rabotowicz von Primisz.)
[ATTACHMENT NOT FOUND]
Drodzy posłowie tym razem poważnie.
Chciałbym najpierw podziękować Maciejowi i Piotrowi za obronę wolności obywatelskich.
Ta ustawa wymierzona jest głównie, choć nie tylko, we mnie, jest atakiem na jaki nawet Aleksandra nie decydowała się. Atak na mnie jest też atakiem na duzą część kultury politycznej Bialeni, kultury interektualnej, filozoficznej jeśli mam podać przykład to całe IWA jest wielkim dorobkiem Bialenii. Przypomne posłom, że kucyki to nie tylko ja, w pewnych czasach prawie połowa obywateli była kucykami np. MvP (Prezydent RB), Feliks, KriVersen, Ali itd. a z ruchem kucykowym związany był nawet przez jakś czas Andrzej Swarzewski. Połowa powstańców marcowych związana jest z protoideologicznymi pomysłami kucyków. Dziedzictwo Bialeni sprzed RB związane jest z moją działalnością w wielkiej części a więc kucykami. Bezemnie RB nigdy by nie powstało a ruch kucykowy w samym RB stworzył wiele inicjatyw jak Radio i wiele aktywności. Nie piszę tego by ukazać, że coś mi się należy, oczywiście, że nie ale by pokazać wam jak ogromną część histori i kultury RB jest przez was atakowana i niszczona. Nie wiem jeszcze czy w przypadku przejścia tej ustawy zostanę w, RB ale taki rezultat by was pewnie ucieszył.
Dziękuje i nie pozdrawiam.
Obywatelka Najjaśniejszej Republiki Garapeńskiej i Królestwa Dreamlandu
Poetka w "Ciemnica"
Była Premier Republiki Bialeńskiej
Poetka w "Ciemnica"
Była Premier Republiki Bialeńskiej