10.09.2017, 22:56:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.09.2017, 23:03:07 przez Karol Medycejski.)
Cytat:Art. 3 ust. 6 nie reguluje, że trzeba głosować po kolei, a jedynie wymienia, nad czym Posłowie głosują. Nie widzę tam jednoznacznego określenia "najpierw jedno, później reszta", tak samo, jak nie widzę wprost ustalonego głosowania nad wszystkim jednocześnie. Natomiast od dawien-dawna głosuje się nad wszystkim razem, więc proszę, oszczędź sobie insynuacje o nieznajomości Regulaminu, który czytałem wielokrotnie, bo prowadzę Zgromadzenie Ludowe tak, jak prowadził je każdy Marszałek od co najmniej roku. Nie widzę w swoich działaniach nic, co byłoby z Regulaminem niezgodne. A jeśli Posłowie mają jakieś zastrzeżenia, to zawsze mogą mnie odwołać.
To nie są insynuacje a wskazanie konkretnych nieprawidłowości. Nie sformułowano tekstu poprawek a ty poddaleś "takie coś" pod głosowanie. Co więcej nie stworzyłeś tekstu/tekstów jednolitych (zresztą nie mogłeś tego zrobić nie znając normatywnej treści poprawek). Przeczytaj w takim razie ten Regulamin może jeszcze raz. Tym razem ze zrozumieniem i przestań odwalać chałturę. A jak nie masz czasu na marszałkowanie to oddaj to komuś innemu albo zmieńcie Regulamin skoro już i tak go nie przestrzegacie.
Jego Operacyjność
(-) Linux
![[Obrazek: 11668799_hhh.PNG]](http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2018/5/8/11668799_hhh.PNG)
(-) Linux
-------
"Ten człowiek jest gorszy niż Pietrow i Prezerwatyw Tradycja Radziecki!"
~ Szymon Uchatsok, myląc Medycejskiego z Kucełem
"Kretyn i słoik, który pewnie się na warszawiaka stylizuje"
~ Mój adorator
-------
Miałem w sumie wypisać się z Bialenii
A jednak coś spowodowało, że zostałem
Raz za razem
Odpowiedź za odpowiedzią
Lubię was nawet czasem, wiecie?