26.09.2017, 18:20:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.09.2017, 18:21:10 przez Ametyst Faradobus.)
(26.09.2017, 14:41:58)Paolo Carlo de Medici y Zep napisał(a):"Ametyst Faradobus napisał(a):Karol Medycejski - 4 folwarki,
Widać za nic już folwarki rozdają...
Nie od dziś.
(25.09.2017, 23:50:41)Eddard Noqtern napisał(a): Szanowni Bialeńczycy i pozostali goście,
Dzień dobry.
(25.09.2017, 23:50:41)Eddard Noqtern napisał(a): Pamiętacie ten czas kiedy dopiero dołączaliście do mikronacji? Na pewno każdy był zafascynowany tym wszystkim, tyloma możliwościami, rozbudowanymi systemami, różnorodnością oferowaną przez różne v-państwa. Po pewnym czasie, pewnym dłuższym czasie, kiedy to już udało nam się poznać praktycznie wszystko na co mieliśmy ochotę i pełniliśmy wszystkie możliwe do osiągnięcia stanowiska pojawia się monotonia. Do naszych mikropaństw zaglądamy bardziej z przyzwyczajenia niż z ciekawości, bardziej z obowiązku, poczucia odpowiedzialności niż z chęci dobrej zabawy.
Ja nie pamiętam aż tak dokładnie, ale Koledzy trochę lepiej.
(25.09.2017, 23:50:41)Eddard Noqtern napisał(a): A ile można tak działać?
Do końca świata!
(25.09.2017, 23:50:41)Eddard Noqtern napisał(a): A czy to jest w ogóle możliwe, zapytacie? Czy da się osiągnąć tyle bez powrotu do naszego sojuszu? Pewnie tak, ale jest to niezwykle trudne. Dlatego w tej ciężkiej dla Was chwili, oświadczam iż Rząd Hasselandu jest chętny do ponownego podjęcia rozmów na temat odnowienia zacieśnionej współpracy pomiędzy naszymi nacjami. Jesteśmy gotowi do rozmów z Rządem z Wolnogradu.
Jeżeli o mnie chodzi to ja również jestem gotów.
DR NET. Ametyst Faradobus PROF. UB
BARDZO WSPANIAŁY KRÓL HIRSCHBERGII I WEERLADU
BARDZO WSPANIAŁY KRÓL HIRSCHBERGII I WEERLADU
KNIAŹ NA MECHANICACH, METROPOLITA TEMESZGADZKI
[img=0x89]https://spolecznosc.bialenia.org.pl/attachment.php?aid=6921[/img]