Witam wszystkich
Witaj!

To świetna wiadomość, że zdecydowałaś się zarejestrować i dołączyć do Naszej bialeńskiej społeczności! Dzięki temu z pewnością już nie będziesz miała czasu na błądzenie po sieci. Wink

(23.11.2017, 22:40:39)Octavia Mills napisał(a):
(23.11.2017, 22:38:01)Ametyst Faradobus napisał(a): Witaj wśród nas! Czym chciałabyś się zająć w Bialenii?
Sama jeszcze nie jestem pewna, ale myślałam żeby coś robić w waszym banku, bo widziałam, że macie

Cieszę się jeszcze bardziej, ponieważ zainteresowałaś się moją obecnie główną działalnością w Bialenii. Gdybyś miała pytania czy w związku z innymi tematami, czy też w związku z samą gospodarką, to śmiało pytaj. Postaram się kompetentnie na każde odpowiedzieć. Ze swojej strony mogę zaproponować odwiedzenie TEGO WĄTKU, co może okazać się przydatne.
Obecnie jesteśmy w fazie projektowania gospodarki Bialenii, aby była bardziej efektywna i samowystarczalna. Każda para rąk do pomocy się przyda. Smile W sprawie szczegółów zapraszam do komunikowania się prywatnie.

Miłego spędzania czasu w kraju, gdzie trawa jest zieleńsza! 
mgr net. Antoni Kacper Burbon-Conti 

Magister net. ekonomii, członek Krajowej Rady Informatycznej, były: 21. Prezydent Republiki Bialeńskiej, Wiceprezydent Republiki Bialeńskiej, Wysoki Komisarz Nadzoru Finansowego, członek Wysokiej Komisji Nadzoru Finansowego, minister właściwy ds. wewnętrznych oraz minister właściwy ds. wewnętrznych i administracji, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Państwie Kościelnym Rotria, Dowódca Sił Zbrojnych Republiki Bialeńskiej, Marszałek Bialenii, Mentor Instytutu Wsparcia Nowicjuszy, Pracownik naukowy Uniwersytetu Bialeńskiego.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Witam wszystkich - przez Octavia Mills - 23.11.2017, 22:35:26

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości