Prezydencki come back
Heart 
[Obrazek: Frank-Underwood-Saying-Welcom-Back-House....gif?ssl=1]

Drodzy Rodacy,

Złośliwość rzeczy martwych potrafi dopaść nawet Prezydenta Republiki Bialeńskiej. Moje ostatnie problemy z Internetem sprawiły, że zniknąłem praktycznie z dnia na dzień. Pan majster, który miał pomóc w piątek, chyba nie do końca wiedział, co właściwie robi. Koniec końców diody na moim routerze zaświeciły się dopiero dziś rano (po ostrej wymianie zdań z dostawcą Internetu).

Ze swojej strony czuję się zobowiązany gorąco przeprosić wszystkich za ten brak profesjonalizmu związany z nieakywnością, mimo że zaistniały nie do końca z mojej winy (oraz zapewnić, że najlepsi bialeńscy żołnierze zostaną wysłani na misję do siedziby dostawcy). Przez moją nieobecność został nam, można powiedzieć, wyjęty tydzień, podczas którego mogliśmy trochę zdziałać. W związku z tym muszę poinformować, że ankieta dotycząca działalności władz i konkurs mikołajkowy trochę się przesuną.

Jeszcze dziś na forum pojawi się projekt Konstytucji Republiki Bialeńskiej i projekt Kodeksu Gospodarczego. Zabieram się też za zaległości.

Jeszcze raz biję się w pierś i mam nadzieję, że ten nieprzyjemny incydent nie wpłynie na dalszą pracę i współpracę.

Wasz Prezydent
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Prezydencki come back - przez Tadeusz Krasnodębski - 04.12.2017, 12:37:14

Użytkownicy przeglądający ten wątek: