08.02.2018, 19:21:15
Wydaje mi się, że gdzieś przed oczami widziałem, że ktoś wspominał o nowelizacji Kodeksu Cywilnego, a nawet jeżeli nie, to zachęcam któregoś z Posłów do nowelizacji KC (ja się tego nie podejmę z powodu braku odpowiedniego doświadczenia do grzebania w KC i KK). Ponieważ niebawem rozpocznę prace nad KG, chciałbym usunąć ustęp mówiący o tym, że Komisja musi wydać rozporządzenie regulujące zawieranie umów. Tak więc, proponuję dodanie całego rozdziału o umowach - również umowach o pracę (a nawet w szczególności), ponieważ uważam, że powinno się to znaleźć w KC a nie KG. Brakuje również kilku definicji gospodarczych. W sumie KK również mógłby zacząć przewidywać kary za przestępstwa związane z gospodarką.
mgr net. Antoni Kacper Burbon-Conti
Magister net. ekonomii, członek Krajowej Rady Informatycznej, były: 21. Prezydent Republiki Bialeńskiej, Wiceprezydent Republiki Bialeńskiej, Wysoki Komisarz Nadzoru Finansowego, członek Wysokiej Komisji Nadzoru Finansowego, minister właściwy ds. wewnętrznych oraz minister właściwy ds. wewnętrznych i administracji, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Państwie Kościelnym Rotria, Dowódca Sił Zbrojnych Republiki Bialeńskiej, Marszałek Bialenii, Mentor Instytutu Wsparcia Nowicjuszy, Pracownik naukowy Uniwersytetu Bialeńskiego.
Magister net. ekonomii, członek Krajowej Rady Informatycznej, były: 21. Prezydent Republiki Bialeńskiej, Wiceprezydent Republiki Bialeńskiej, Wysoki Komisarz Nadzoru Finansowego, członek Wysokiej Komisji Nadzoru Finansowego, minister właściwy ds. wewnętrznych oraz minister właściwy ds. wewnętrznych i administracji, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Państwie Kościelnym Rotria, Dowódca Sił Zbrojnych Republiki Bialeńskiej, Marszałek Bialenii, Mentor Instytutu Wsparcia Nowicjuszy, Pracownik naukowy Uniwersytetu Bialeńskiego.