05.03.2018, 11:49:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.03.2018, 11:51:34 przez Guliano Montini.)
Bialenio!
Umiłowana córo moja, któraś ongiś była przeze mnie budowana i upiększana.
Ludu Bialeński!
Ja, Guliano Giuseppe Pius Maria Cesare Albert Franciszek Wieniek Montini vel Bertelli, szukam pracy! Chciałbym po raz kolejny, w przypływie aktywności i po pokonaniu ciężkiej realiozy, pomóc w Bialenii. Przyjmijcie moje starania.
Jaki jestem? Jestem piękny, inteligentny, mądry, roztropny, czcigodny etc. etc. etc. ZDROWY NA CIELE I UMYŚLE. Tak, muszę to powiedzieć, bo zauważyłem, że nie wszyscy w Bialenii tacy są, co mnie bardzo martwi.
Zapewniam, że będę sumiennie wypełniał swoje obowiązki i niczym Pelikan Orientyki, będę karmił krwią swoich współpracowników.
Pozdrawiam wszystkie córy i synów Republiki Bialeńskiej.
/-/GULIANO GIUSEPPE PIUS MARIA CESARE ALBERT FRANCISZEK WIENIEK MONTINI VEL BERTELLI
Umiłowana córo moja, któraś ongiś była przeze mnie budowana i upiększana.
Ludu Bialeński!
Ja, Guliano Giuseppe Pius Maria Cesare Albert Franciszek Wieniek Montini vel Bertelli, szukam pracy! Chciałbym po raz kolejny, w przypływie aktywności i po pokonaniu ciężkiej realiozy, pomóc w Bialenii. Przyjmijcie moje starania.
Jaki jestem? Jestem piękny, inteligentny, mądry, roztropny, czcigodny etc. etc. etc. ZDROWY NA CIELE I UMYŚLE. Tak, muszę to powiedzieć, bo zauważyłem, że nie wszyscy w Bialenii tacy są, co mnie bardzo martwi.
Zapewniam, że będę sumiennie wypełniał swoje obowiązki i niczym Pelikan Orientyki, będę karmił krwią swoich współpracowników.
Pozdrawiam wszystkie córy i synów Republiki Bialeńskiej.
/-/GULIANO GIUSEPPE PIUS MARIA CESARE ALBERT FRANCISZEK WIENIEK MONTINI VEL BERTELLI
Guliano margrabia Montini
Król Bialenii
Były rektor UB
Kochanek Saszy
Obrońca uciśnionych
Posiadacz 43 folwarków
Król kampanii wyborczych
Mason "Pelikan Orientyki"
Ksiądz Kościoła Rotryjskiego
Pierwszy wśród sprawiedliwych
Najznamienitszy obywatel Bialenii
Przyjaciel Andrzeja Swarzewskiego