Marsz poparcia konstytucyjnych organów władzy
Marsz poparcia konstytucyjnych organów władzy
organizowany przez Wspólnotę Rozwoju

[justify]Tłumy ludzi wkroczyły na Plac Zielony - podążali od strony gmachu Parlamentu, gdzie spotkali się i przygotowali. Na ich czele podążała grupka ludzi w zielonych koszulkach - działacze Wspólnoty Rozwoju. Kiedy Marsz Poparcia doszedł na Plac wszyscy złapali się za ręce, a przemawiać zaczął Eddard Noqtern:[/justify]

Szanowni obywatele!
[justify]W dniu dzisiejszym wiele się zdarzyło. Wszystko trzeba jeszcze przedyskutować, przemyśleć i poczekać na rozstrzygnięcia, które przyniesie nam Sąd Ludowy. Oczywiście, trzeba działać zgodnie z prawem, nie wolno go lekceważyć. Jednak musimy pamiętać, aby nie popaść w szaleństwo. Aby nie podważać wszystkiego i wszystkich. Manifestanci z drugiej strony Placu Zielonego chcą obalić Parlament. My się na to nie zgadzamy! Zapobiegajmy kryzysom, a nie je budujmy. Żyjmy w zgodzie z prawem i w przyjaźni![/justify]

[Obrazek: article-urn:publicid:ap.org:7c413f03c508...34x408.jpg]
Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.
Odpowiedz
Teraz to już kwiecień na 99% - problemy z prezydenturą i dwie przeciwstawne ideologiczne demonstracje. Czekam tylko na nierealne warunki postawione przez którąś stronę.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Macieju, skoro już się pojawiłeś zapraszam do powiedzenia paru słów.  Smile Jak uspokoić sytuację? Jak uniknąć kryzysu?
Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Odpowiedz
Wierzę, że możemy znaleźć słuszne i demokratyczne wyjście z tej sytuacji. Kryzys konstytucyjny musi zostać zażegnany, a społeczeństwo nie może ciągle się dzielić. Dzisiaj działo się bardzo wiele - teraz trzeba na spokojnie pomyśleć nad rozwiązaniem konfliktów; jednak w sposób zgodny z prawem.

Mam nadzieję, że obie demonstracje przebiegną w spokoju.

Może uda się zorganizować rozmowę na ten temat osób najbardziej zaangażowanych?
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski
Odpowiedz
(09.10.2016, 22:34:35)Maciej Kamiński link napisał(a): Teraz to już kwiecień na 99% - problemy z prezydenturą i dwie przeciwstawne ideologiczne demonstracje. Czekam tylko na nierealne warunki postawione przez którąś stronę.

Policja zamiast ględzić, to niech lepiej już zacznie strzelać!
Jego Operacyjność
(-) Linux
[Obrazek: 11668799_hhh.PNG]

-------

"Ten człowiek jest gorszy niż Pietrow i Prezerwatyw Tradycja Radziecki!"
~ Szymon Uchatsok, myląc Medycejskiego z Kucełem

"Kretyn i słoik, który pewnie się na warszawiaka stylizuje"
~ Mój adorator

-------

Miałem w sumie wypisać się z Bialenii
A jednak coś spowodowało, że zostałem
Raz za razem
Odpowiedź za odpowiedzią
Lubię was nawet czasem, wiecie?

Krążą jednak opowieści
Eminencja pewien mówią jest ich źródłem
Dzień sądu nadchodzi!
Yyy zapytacie 
Czego on znowu chce
Ech zostawcie dziwaka
Jednak zostałem
Stąd teraz siedzę
Kreśląc pierdolety 
I dopasowując je do liter mojego nazwiska
Odpowiedz
Nie trzeba było długo czekać na pierwsze strzały...

https://www.youtube.com/watch?v=xsk0yu2VAVI
(-) Iwan Iwanowicz I Pietrow
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej

[Obrazek: iwamini.png?w=960]
Odpowiedz
https://www.youtube.com/watch?v=uw9VRnfl9no
Jego Operacyjność
(-) Linux

-------

~ Mój adorator

-------

Raz za razem
Odpowiedź za odpowiedzią

Krążą jednak opowieści
Dzień sądu nadchodzi!
Yyy zapytacie 
Czego on znowu chce
Ech zostawcie dziwaka
Jednak zostałem
Stąd teraz siedzę
Kreśląc pierdolety 
Odpowiedz
(09.10.2016, 22:36:39)Karol Medycejski link napisał(a): Policja zamiast ględzić, to niech lepiej już zacznie strzelać!

Karolu... Tutaj trwa pokojowa demonstracja. Strzelać to Maciej może tylko na strzelnicy w ramach szkoleń. Nigdzie indziej nie ma takiej potrzeby....
Odpowiedz
Cytat:Tutaj trwa pokojowa demonstracja.

Ma Towarzysz dowód?
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej

Odpowiedz
Czy moglibyście przestać wszyscy spamować jakimiś filmami, czy muzyką? Co to ma do rzeczy? Jak coś oglądacie, róbcie to w swoim własnym domu... Chcemy pobyć w ciszy i spokoju, a nie pośród wrzeszczących troglodytów...
Odpowiedz
(09.10.2016, 22:38:09)Eddard Noqtern link napisał(a): [quote author=Karol Medycejski link=topic=6788.msg61168#msg61168 date=1476045399]Policja zamiast ględzić, to niech lepiej już zacznie strzelać!

Karolu... Tutaj trwa pokojowa demonstracja. Strzelać to Maciej może tylko na strzelnicy w ramach szkoleń. Nigdzie indziej nie ma takiej potrzeby....
[/quote]

Eddardzie, jak inba to inba, a ja pomagam Maćkowi pozbyć się druta i zachęcam go do przyłączenia się. Rankingi same się nie zrobią! xD
Jego Operacyjność
(-) Linux

-------

~ Mój adorator

-------

Raz za razem
Odpowiedź za odpowiedzią

Krążą jednak opowieści
Dzień sądu nadchodzi!
Yyy zapytacie 
Czego on znowu chce
Ech zostawcie dziwaka
Jednak zostałem
Stąd teraz siedzę
Kreśląc pierdolety 
Odpowiedz
Cytat:Chcemy pobyć w ciszy i spokoju

"Róbcie to w swoim własnym domu..."
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej

Odpowiedz
(09.10.2016, 22:40:02)Karol Medycejski link napisał(a): Eddardzie, jak inba to inba, a ja pomagam Maćkowi pozbyć się druta i zachęcam go do przyłączenia się. Rankingi same się nie zrobią! xD

Rozumiem, że możesz śmiać się i bawić, ale sytuacja jest poważna. Na tyle poważna, że można by darować sobie kiepskie żarty o pałowaniu, czy strzałach. Może zapomniałeś, ale mamy tu demokracje! Mamy prawo manifestować nasze poglądy w pokoju i bez zakłóceń.
Odpowiedz
(09.10.2016, 22:40:57)Iwan Pietrow link napisał(a): Chcemy pobyć w ciszy i spokoju

"Róbcie to w swoim własnym domu..."

Miło, że cytujesz i wspominasz moje słowa. Rozumiem, że się z nimi zgadzasz? Jeśli tak proszę o zaprzestanie tego bezsensownego spamu. A jeśli chcesz pokrzyczeć - widzę, że koledzy z drugiej strony placu już czekają na Ciebie... Chociaż ja oczywiście zachęcam, abyś pozostał z nami, podał nam ręce i się wyciszył.
Odpowiedz
Wyciszyć, to można się w domu, słuchając muzyki, ewentualnie pijąc alkohol. Na marszach, protestach, itd., raczej nie można tego zrobić...

Wspólnota Rozwoju nie dostrzega problemu w tym, że to ona tak naprawdę jest sprawczynią dzisiejszych wydarzeń. Gdyby nie nagminne czepialstwo i niepohamowana żądza władzy tego wrzodu bialeńskiej polityki, wtedy nie byłoby żadnego problemu. Podważając legalność władzy tow. Prezydenta, podważają oni jednocześnie legalność całego parlamentu. No bo przecież w pierwszym, jak i w drugim przypadku, przepisy zostały złamane. Skoro tak, skoro uważamy, że "dura lex, sed lex", to idźmy na całość!

@Edit I jeszcze WRony mają czelność mówić o zapobieganiu kryzysom i życiu w pokoju. Na miłość boską, zakończcie swoją działalność, a będziemy mieli w tym kraju pokój i spokój!
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej

Odpowiedz
Nie mam zamiaru dyskutować z kimś kto bezpośrednio obraża moją partię i podaje niemerytoryczne argumenty. Chciałbym tylko, abyś powiedział mi w którym miejscu napisałem dziś, że jestem za odwołaniem Prezydenta?
Poza tym nigdzie nie będziemy decydować sami, w spokoju oczekujemy na decyzję Sądu Ludowego.
Odpowiedz
Apeluję o pokój i spokój. I poszanowanie prawa i demokracji!
Piotr de Zaym
Król Hasselandu
ambasador at large, wiceadmirał, doc. dr net.
Odpowiedz
(09.10.2016, 23:02:18)Eddard Noqtern link napisał(a): Nie mam zamiaru dyskutować z kimś kto bezpośrednio obraża moją partię i podaje niemerytoryczne argumenty. Chciałbym tylko, abyś powiedział mi w którym miejscu napisałem dziś, że jestem za odwołaniem Prezydenta?
Poza tym nigdzie nie będziemy decydować sami, w spokoju oczekujemy na decyzję Sądu Ludowego.

Odwróć się plecami, zadrzyj głowę do góry i jak dziecko przestań ze mną rozmawiać. Gratuluję.

Proszę państwa, to jest właśnie poziom "lidera" Wspólnoty Rozwoju!
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej

Odpowiedz
A poziom Lidera ZSPB, 2. co do wielkości partii w Bialenii, to obrażanie swoich konkurentów i atakowanie ich ad personam. Również wyrazy uznania.
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski
Odpowiedz
[justify]Uczestnicy demonstracji zebrali się w ścisłą grupę. Każdy trzymał w rękach mały, specjalnie przygotowany lampion, który ma symbolizować zadumę i zastanowienie. Uczestnicy będą oczekiwać w spokoju na wyrok Sądu Ludowego, zjednoczeni, otwarci i pełni nadziei na lepsze jutro.[/justify]

[Obrazek: REU-BULGARIA_001.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości