0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Zabrać się już za "kolekcjonowanie" opisów i przygotowanie na wklejenie ich w nasz nowy "dział"?
Cytat: "TobiaszVonRichtoffen"Zabrać się już za "kolekcjonowanie" opisów i przygotowanie na wklejenie ich w nasz nowy "dział"?Tak. Gdzie chcecie ten dział mieć? Normalnie w regionach, czy gdzieś indziej?
Są jednak wyjątkowym regionem.
Powiedz więcej bo ja chyba nie w temacie
A co do baneru to jednak musimy zachować trochę powagi, nie wszystkie mikronacje mają poczucie humoru.
Cytat: "TobiaszVonRichtoffen"Powiedz więcej bo ja chyba nie w temacie Brodria w chamski sposób i wykorzystując kryzys w IIRP chce wchłonąć ją do siebie. Brodria zaczęła sobie w stosunku do nas zbyt dużo pozwalać i grozi nam Zimną Wojną. I jeśli mamy mieć pozycje czołowej mikronacji w Polsce, to nie możemy sobie tego odpuścić. Mam nawet projekt traktatu Brodrii z IIRP (nie pytajcie skąd ). Popieralibyście również aneksje z IIRP?CytujA co do baneru to jednak musimy zachować trochę powagi, nie wszystkie mikronacje mają poczucie humoru.W RLS nigdy nie było powagi i nie powinniśmy kastrować tego regionu. :mrgreen: