Autor Wątek: Instrukcje na dni 4-5 czerwca  (Przeczytany 480 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AndrzejSwarzewski

Instrukcje na dni 4-5 czerwca
« dnia: Wto, 03 Cze 2014, 15:32:33 »
Jak już gdzieś pisałem, w środę i czwartek mnie nie będzie. W środę wyjeżdżam z samego rana (na pewno na Bialenię nie zdążę wejść), a w czwartek wracam wieczorem. Tak więc w czwartek już zobaczę co tu nowego i jak trzeba będzie to zrobię tu winnym swarzyzm. :D
Żadnych poważniejszych działań międzynarodowych nie podejmujcie, a przynajmniej nie podejmujcie żadnych decyzji wiążących dla naszego kraju. Akcesję Siedmiogrodu ładnie przegłosujcie. Jerzy po głosowaniu może zrobić Siedmiogrodowi dział na forum, tam wszystko samorząd będzie mógł po swojemu zrobić.
Skórkę forum możecie zmienić, co polecam.

Ogólnie rzecz biorąc, nie zniszczcie tu niczego zbytnio. Aktywność jednakże jest jak najbardziej wskazana. :D Żeby nikt nie zarzucał, że ja chcę wszystko kontrolować w sposób totalitarny. Po prostu chodzi o to, żeby nikomu nic nie odbiło. Bo to nie wyjdzie na niczyją korzyść, zapewniam. Jednakże mój wyjazd przypada na środek tygodnia, więc nikt nie będzie miał takiego nadmiaru czasu jak w ostatni weekend. :D

Martin ma mój numer telefonu. Jeśli jeszcze jakiś zegarmistrz uważa, że nie poradzi sobie bez wskazówek, to numer mogę podać. :D
« Ostatnia zmiana: Czw, 01 Sty 1970, 01:00:00 wysłana przez Guest »

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
  • : 228
  • Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości
    • NPE: BI13111700005
  • Stopień służbowy Stopień w Policji Krajowej RB
    • Odznaczenia
Re: Instrukcje na dni 4-5 czerwca
« Odpowiedź #1 dnia: Wto, 03 Cze 2014, 15:47:04 »
Tak się tylko dopytam - masz może FB w telefonie?
lic. net Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Minister Spraw Zagranicznych, Poseł, Prezes Policji Krajowej, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Maharadżacie Tirimudzii i Trizondalu, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Kartograficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Posiadacz 158 folwarków, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016.

« Odpowiedź #2 dnia: Wto, 03 Cze 2014, 15:50:59 »
Cytat: "Lehrabia"
Tak się tylko dopytam - masz może FB w telefonie?
No w sumie mam. Ale jak z wifi będzie w tym klasztorze ( :D ) to nie wiem. ;)

« Odpowiedź #3 dnia: Wto, 03 Cze 2014, 22:04:58 »
Ok. Wychodzę z forum.
Zdaję sobie sprawę, że jak wrócę to Bialenia może już zostać zniszczona... Niektórzy nie wiedzą jakie są granice trollingu, a inni nie znają się na geopolityce i tylko by wszystko inkorporowali, najlepiej w ciągu pół godziny.

Mam nadzieję, że  chociaż będzie co zbierać...

Adios.

Offline TobiaszVonRichtoffen

« Odpowiedź #4 dnia: Wto, 03 Cze 2014, 22:07:47 »
Ja ich przypilnuję panie prezydencie. ;)

« Odpowiedź #5 dnia: Wto, 03 Cze 2014, 22:09:01 »
Cytat: "TobiaszVonRichtoffen"
Ja ich przypilnuję panie prezydencie ;)

Offline TobiaszVonRichtoffen

« Odpowiedź #6 dnia: Wto, 03 Cze 2014, 22:09:59 »
Widzę że powoli się wczuwacie w klimaty Siedmiogrodu. :D

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
  • : 228
  • Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości
    • NPE: BI13111700005
  • Stopień służbowy Stopień w Policji Krajowej RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #7 dnia: Śro, 04 Cze 2014, 08:29:06 »
Policja natomiast pilnuje stawiania na końcu zdania (przed emotikonami również) znaków przestankowych i niedługo samo gadanie na ten temat się skończy.
lic. net Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Minister Spraw Zagranicznych, Poseł, Prezes Policji Krajowej, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Maharadżacie Tirimudzii i Trizondalu, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Kartograficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Posiadacz 158 folwarków, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016.

« Odpowiedź #8 dnia: Czw, 05 Cze 2014, 16:52:00 »
No i coś, Tobiaszu, niezbyt przypilnowałeś.
Całe szczęście, że wieloma przymiotnikami można określić zamachowców, ale na pewno nie skutecznością. :D