0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Nowelizacja ustawy o obywatelstwieArt. 1 Dodaje sie artykul 4 w brzmieniu 1. Obywatel musi posiadać aktywne konto na serwerach republiki Bialenskiej.2. W przypadku jego nieposiadania następuje automatyczna utrata obywatelstwa.Art. 2Nowelizacja wchodzi w życie w terminie 5 dni od ogłoszenia.
Art. 2Nowelizacja wchodzi w życie w terminie 14 dni od ogłoszenia.
Zgłaszam poprawkę:CytujArt. 2Nowelizacja wchodzi w życie w terminie 14 dni od ogłoszenia.Myślę, że na wypadek różnych możliwych awarii sprzętu lepiej dać trochę więcej czasu Siedmiogrodzianom.
Cytat: "Lehrabia"Zgłaszam poprawkę:CytujArt. 2Nowelizacja wchodzi w życie w terminie 14 dni od ogłoszenia.Myślę, że na wypadek różnych możliwych awarii sprzętu lepiej dać trochę więcej czasu Siedmiogrodzianom.To spowoduje że w następnej kadencji przy ~~20 aktywnych ludziach będziemy mieli absurdalną ilośc 9 posłów
Cytat: "MvP"Cytat: "Lehrabia"Zgłaszam poprawkę:CytujArt. 2Nowelizacja wchodzi w życie w terminie 14 dni od ogłoszenia.Myślę, że na wypadek różnych możliwych awarii sprzętu lepiej dać trochę więcej czasu Siedmiogrodzianom.To spowoduje że w następnej kadencji przy ~~20 aktywnych ludziach będziemy mieli absurdalną ilośc 9 posłówDało radę mieć 3 posłów przy 5 osobach, da radę i tak.
Cytat: "Lehrabia"Cytat: "MvP"Cytat: "Lehrabia"Zgłaszam poprawkę:CytujArt. 2Nowelizacja wchodzi w życie w terminie 14 dni od ogłoszenia.Myślę, że na wypadek różnych możliwych awarii sprzętu lepiej dać trochę więcej czasu Siedmiogrodzianom.To spowoduje że w następnej kadencji przy ~~20 aktywnych ludziach będziemy mieli absurdalną ilośc 9 posłówDało radę mieć 3 posłów przy 5 osobach, da radę i tak.Da radę nawet przy 19 posłach ale czy to jest sens?