Autor Wątek: Front Odnowy Rewolucji  (Przeczytany 1064 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Tomasz Wettin

• Obserwator
  • **
  • : 0
  • MAM METODĘ NA GŁODA
    • Odznaczenia
Re: Front Odnowy Rewolucji
« Odpowiedź #25 dnia: Nie, 08 Cze 2014, 13:19:35 »
Cytat: "Tomasz Rabotowicz"
Cytat: "MvP"
Trzeba sie uczyc od najlepszych a pantwo to w wielu kwestiach jest wzorem dla polskiego mikroswiata.
Chciałbym zauważyć, że Sarmacja upada.
Jako weteran powstania marcowego przeżyłem na własnej skórze Sarmacką nienawiść i proszę mi tu nie zachwalać Sarmacji.

Nie chcę być nie miły ,ale to chyba logiczne ,że się kogoś nie lubi jak ktoś robi powstania/rewolucje.
« Ostatnia zmiana: Czw, 01 Sty 1970, 01:00:00 wysłana przez Guest »
(-) Dan Mark

Offline MvP

• Bohater
  • : 7
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #26 dnia: Nie, 08 Cze 2014, 13:40:38 »
Trzeba sie uczyc od najlepszych a pantwo to w wielu kwestiach jest wzorem dla polskiego mikroswiata.
Jako weteran powstania marcowego przeżyłem na własnej skórze Sarmacką nienawiść i proszę mi tu nie zachwalać Sarmacji.
Zapraszam do zrobienia powstania i próby oderwania regionu w Bialenii, napewno jesteśmy inni od sarmatow i Pana za to nagrodzimy i pokochamy i żadnej niechęci ni nienawiesci w naszej Republice nie wzbudisz. :)
Maria von Primisz

II Prezydent Republiki Bialenii
Premier IV i V Kadencji    Poseł IV, V i VI, VII, IX Kadencji
Trener Galacticos Wolnograd, najbardziej utytułowanego klubu sportowego w Republice

Offline Akrypa Rabotowicz von Primisz

• Klacz Teutońska
  • Policja Krajowa
  • Fanatyk
  • : 38
  • Pałowniczka
    • NPE: BI14020900117
  • Stopień służbowy Stopień w Policji Krajowej RB Stopień w Siłach Zbrojnych RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #27 dnia: Nie, 08 Cze 2014, 13:47:13 »
Zapraszam do zrobienia powstania i próby oderwania regionu w Bialenii, napewno jesteśmy inni od sarmatow i Pana za to nagrodzimy i pokochamy i żadnej niechęci ni nienawiesci w naszej Republice nie wzbudisz. :)
Widzę, że nic panowie nie wiedzą o powstaniu.
Powstanie wybuchło nie dlatego, że nam się nudziło tylko z powodu nienawiści.
Nienawiść i walka z innymi poglądami spowodowała powstanie a nie na odwrót, a wy pokazujecie brak wiedzy o historii swojej mikronacji.

Była premierka Republiki Bialeńskiej, Kalifka Bialenii j ziem obok, Spahbod, Lordessa, Biskupka, Masonerka, Akryponystka, Padawanka Mocy, Policjantka, Posiadaczka 69 wsi.
"Kocham noc i niebo, o wiele bardziej niż ludzkich bogów." ~ Camus
"Używamy rozumu tylko po to, by wyartykułować nasze indywidualne interesy, by wmanipulować innych w służbę naszym przyjemnościom. To świat, któremu brak wszelkiej duchowej substancji, w którym ludzie zachowują się jak inteligentne zwierzęta. Stanowimy uduchowione społeczeństwo zwierząt." ~ Hegel

Offline MvP

• Bohater
  • : 7
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #28 dnia: Nie, 08 Cze 2014, 13:59:31 »
Pragne zauwazyc ze nawet Andrzej w swojej pracy icencjackiej jako glowny powod powstania wskazal nie fakt zekomej nienawiesci do dzielnych mlodych ludzi, tylko zabetonowanie polityki i to ze nie umieliscie sie przebić i dorwać do koryta, ze tak sie brzydko wyrażę.
Maria von Primisz

II Prezydent Republiki Bialenii
Premier IV i V Kadencji    Poseł IV, V i VI, VII, IX Kadencji
Trener Galacticos Wolnograd, najbardziej utytułowanego klubu sportowego w Republice