Wielkie cytaty z inby (do chwili obecnej):
Idź się potnij.Mircae w odpowiedzi na gratulacje od MvP.
MvP: to moze fabrycznei na wszystkei montujmy? xD
Mircae: To ceny aut wzrosłyby średnio o 3% xDRozmowa o listkach dla nowych kierowców.
Pamiętaj, gdy Swarzewski to Ciebie napisze, to znaczy, że bardzo krucho z Tobą.Mircae tłumaczy nadanie konfie nazwy „Andrzej Swarzewski”.
spiskujemy jak zabrać Eddardowi władze, ale zeby nie miał podejrzeń, to go tu zaporosiliśmy
#przebiegłośćMvP o celu prowadzenia konfy.
"Wyświetlone przez użytkownika Mateusz, Mateusz i 2 inne osoby."Moment podkreślony przez Macieja.
co tu sie odbialenia? xDKristian o konfie.
Rada Ocalenia po jutrzejszej pożodze
Markus o tym, co się tu odbialenia.
bo to narzedzie szatanaKristian o tym, dlaczego rozmowa nie przeniesie się z konfy na IRC.
Kristian: o kurde, co to za fiodor dostojewski :////
Markus: Nie znam
Adaś: klon Grutina pewnie
Kristian: ewa gałkina XD
Markus: XDDD
Adaś: no, filaret, grutin, gałkina, dostojewski, wszystko klony. i Julia Tyroszenko jeszcze
Kristian: it's raining clones, halelujahPrzypadkowa wymiana zdań na konfie.
trzeba zdelegalizować to von wreszcieMarkus o nazwiskach w RB.
ej, może anektujemy Dreamland?Adaś o nowym forum Dreamlandu.
No ta blondynka w bękartach wojny.Markus o bitwie pod Poitiers.
/ban KJM
kurdeAdaś w reakcji na stwierdzenie, że język francuski nie jest piękny.
Nauki Korwina i Kelthuza poszły w las.Markus o Janie Dzbanie.
kurde już widzę opis walki spiżowego Aresa z jakimiś ziomkami wdramacieAdaś o tym, czy Iliada jest dramatem.
JA (..) JAK SIE DODAJEKristian o 7:53, w dzień matur próbnych z matematyki.
zawód: mikronauta
wpisze tak, jak bede kiedykolwiek kandydowal do parlamentu rpKristian o swoich planach na przyszłość.
Nie wiesz co robić?
Licz deltę!
Nie wiesz co robić?
Licz pochodną!
Nie wiesz co robić?
Licz całkę!Mircae o problemach z maturą próbną z matematyki.
smażę naleśnika, przewracam, i zrobiłem dziurę. donut XD
jutro w gazetach: Kristian Arped robi donutowe naleśniki (sic!)Kristian o swoich zdolnościach kulinarnych.
Kristian: bartold spirkin
Markus: Krisukio IvershimiaObróbka nazwisk na konfie.
MvP: bo mam 15 zł do wydania na steam na cokolwiek, i się wacham Xd
Kristian: >wacham
Mircae: Co wąchasz? Klej?
MvP: no pisze ze się wącham. ty umeisz czytać wgl? 
Rozmowa o zmysłach MvP.
Centrum zarządu InternetamiAdaś o konfie.
Zaplanowana robota RC, żeby ośmieszyć aktywność rządu.Andrzej o przeniesieniu części aktywności z forum na konfę.
Maciej: Nie usuwać [konfy – przyp. moje], co najwyżej powyrzucać tych za mało aktywnych na forum.
Adaś: Kri wypad.Jak Andrzej usunął Kristiana z konfy (czasowo).
"Machnąłem ręką, przeskoczyłem płot,
Rząd rozpędziłem WRoni,” – Jacek KaczmarskiMarkus o prognozach wyborczych.
Andrzej: Ja jestem w 1/8 kociewiakiem xd
Maciej: Czyli jesteś w 7/8 człowiekiem, a w 1/8 wcieleniem szatana.Rozmowa o Kociewiu.
Maciej: Piechociński na papieża!
Markus: Tfu! Macieju heretyku, na generała OSP, a nie jakiegoś papieża.
Maciej: W straży Pożarnej nie ma generałów.
Kristian: przeraża mnie, skąd maciej to wie, że nie ma XDRozmowa o narodowym agraryzmie.
Markus: Oczywiście. Japonia blisko Rosji, a tam masoni kończyli żywot. No i warto wspomnieć o sojuszu Polski z Japonią w 143 roku pne, kiedy to pokonaliśmy Koreańczyków XDD
Adaś: oj, wielkie zwycięstwo, pisał o tym nasz wybitny kronikarz Jan z Dzbanowa
Markus: No tak, pozwoliło nam to na pozyskiwanie bogactw naturalnych ze wschodu. A Japonia stała się hegemonem, za co odwdzięczyła nam się podczas IIWŚ. Tak było.
MvP: Szczegolnie uran i pluton z tamtwjszych kopalnii wtedy unowoczesnily panstwo nasze. I flatego pokonaliśmy rzym i nigdy nie zajal on terenow polski
Markus: No tak, Rzymianie nie mogli dać rady Samurajom, którzy wyszkolili naszych wojów. Do tego posiłki ze Sparty.
MvP: Mielosmy najlepszeiecze jakie kiedykolwiek powstaly – katany! Bo w koncu jak inaczej wyjasnic to ze w IRP szlachcice chodzili z szablami?
Markus: W dodatku na konferencji „Pod piramidami” w Bośni ustaliliśmy z Albańczykami, że Kosowo będzie zawsze słowiańskie. A teraz nie przestrzegają umowy.Odkłamywanie historii na konfie.
Markus: Hondy to ja się boję czasami.
Kristian: Je suis Felix Spirkin.Rozmowa o samochodach.
Mhm, easy. Z kim opisałeś spotkanie na podstawie? Ja z Putinem. 
Adaś o maturze próbnej z angielskiego.
Hewret: Jak przejąć kontrolę nad prowincją w CK2?
Markus: Wyłącz Explorer.exeRozmowa o grach.
Immanuel: Weźcie Kaczmarskiego słuchajcie.
Kristian: kaczmarski ssie
Immanuel: chyba ty
Kristian: ja też ssę. nie zaprzeczam XdRozmowa o Depeche Mode.
Kristian: dlaczego rojaliści to zło?
Jan Dzban: bo każdy rojalizm to faszyzm xDPowrót Jana Dzbana na konfę.
W notatniku to robiłeś?Markus o zdolnościach artystycznych MvP.
Kristian: O KURDE MICHNIK XDDD
Michnik: no elo XDNajważniejsze wydarzenie na konfie.
jakis arab, ciekawe, czy przyjmnieJan Dzban o rozsyłanych przez siebie zaproszeniach do znajomych na Facebooku.
Zaproś Mateusza Musialowicza. To pierwszy krok do wyjścia w świat.Immanuel o zaproszeniach do znajomych rozsyłanych przez Jana Dzbana.
ale masz krzywe zymbyKristian w odpowiedzi na relację z przebiegu dnia Markusa Arpeda.
Szybko kończyszKristian (bądź inna osoba używająca jego sprzętu) do Markusa podczas rozmowy o filmach.
Broniłbym jak Niemcy na OmahaMarkus o zadaniu na maturze z wosu dotyczącym Bieruta.
Kristian: gracie w makao?
Markus: Mako, i po makale.Podczas rozmowy o Supremacy.
fdf, o tak, scsJan Dzban o powrocie microballi.
Ale to wtedy byłyby wybory jawne. I na przykład Radykaliści mogliby zrobić aresztowania ludzi, którzy nie zagłosowali na nich. xDMircae o pomyśle na przeprowadzanie wyborów na Facebookowej grupie RB.
Nie, władzy obalać nie chcą, więc niech gniją w swoim konsumpcjonizmieAdaś o Amerykanach.
Adaś: że RB jest państwem prawa (w mojej książce od wosu napisali, że w skałd państwa prawa wchodzi lex retro non agit)
Kristian:
szkoda, ze nie dales przypisu do ksiazki
Adaś: s. 23, W centrum uwagi, Nowa Era, L. Czechowska, A. Janicki i K. ŚwięcickiRozmowa o wyroku dotyczącym wyborów w RB.
Adaś: ludzie nie mają wartości, więc twórzmy lepszych ludzi
Markus: i będą ludzie pokroju Nietzchego, którzy będą trzymać wszystkich w ryzach
W sumie kwintesencja nazizmu Xd
Adaś: #faszysta
Markus: Faszyzm to nie nazizm komuchu.
Adaś: ryj, faszysto. Faszyzm to wszystko, co nie jest demoliberalne, faszysto gupiRozmowa o wartościach we współczesnym świecie.
do jakiejś grupy mnie moi znajomi muslimy dodali, to im napisałem, że alla nie istniejeJan Dzban o swoich doświadczeniach z muzułmanami.
Jan Dzban: nie wiem, oni tam jakoś dziwnie piszą, że nic nie mogę zrozumieć. jakieś szlaczki takie od prawej do lewej, a nie tak, jak Bóg przykazał
Immanuel: po arabskiemu?
Jan Dzban: nie, arabskie to są cyfry, podobne do naszych, oni jakieś szlaczki rysująCiąg dalszy doświadczeń Jana Dzbana z muzułmanami.
Odpisz im po gruzińsku.Rada dla Jana Dzbana od Markusa.
Jan Dzban: nie kłam, arabskie, tak pani w szkole powiedziała, faszysto
Markus: tak samo że Rosja jest zła pani mówiłaKomentarz do twierdzenia Mircae, jakoby cyfry arabskie pochodziły z Indii.
Zrób jeszcze wersję narodacką, Pan Wladimir, odpowiednikiem Soplicy byłby Smirnoff xDMarkus o Markizie Altborskim.
Jan Dzban: /
Kristian: \
Adaś: /
Kristian: adamie 
Adaś: przepraszam \
Kristian: oj, musisz dostać klapsa. a nie, teraz już nie można. zakazane XD
Adaś: stop biciu dzieci w Internecie!Rozmowa o potencjałach informatycznych w mikroświecie.
Kristian: Następny dramat o jaholdzie będzie prawdopodobnie XD
Markus: „Pan Nabuchodonozor”Rozmowa o dalszej karierze artystycznej Kristiana.
Prezydentem będzie Michnik.Maciej o reelekcji Eddarda.
„Heeeeeej! TV Bialenia przedstawia: Satyra na RB. Hej, wszyscy mają klony! A to wszystko od Andrzeja! Swarzyści mają klony! TV Bialenia przedstawia: Satyra na RB. Hej, wszyscy mają klony! A to wszystko od Andrzeja! Swarzyści mają klony! Hej, my też mamy klony! Heeeej!”Maciej o teorii 40 klonów Ramzaniego.
Ciekawe, co on teraz robi XDMarkus o Angry German Kidzie.
Niesamowity jest stopień entropii w Bialenii.Markus o efekcie pracy Bajtusia.
Eddard: ps. powtórzone wybory ruszyły 
Iwan: Równo o 22:00. Pardon 22:00:00. Szczyt nerda.
Kristian: (nerd)(x)’ = 0 dla x = 22:00:00Rozmowa o powtórzonych wyborach.
[TU COŚ BYŁO.]
php fjużyn XDDDKristian o forum Królestwa Bialeńskiego.
Myślałem że purpura to kryptoagitacja.Markus o fladze Królestwa Bialeńskiego.
ZAWÓD SZEJK, O (…), ZAWÓD WICEPREZES XDDKristian o Regencji Wolnego Wolnogradu.
Maciej: Hej, a swoją drogą, może zmienimy nazwę waluty na bardziej tradycyjną? Za ZDN były srebrniki.
MvP: Eee nie. Recze precz od Bialenow
Markus: Andrzeje i Janki.
Kristian: iverseny
Maciej: Albo przywróćmy środki wymiany.
MvP: XDRozmowa o walucie.
Immanuel: swoją drogą, kupuję Arma3. bialeńskie militaria powracajo
Arma2 kosztuje 2 euro
Markus: Ile to św.?Rozmowa o podbojach w Sarmacji.