Autor Wątek: Głupi prezydent rzuca folwarkiem  (Przeczytany 462 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AndrzejSwarzewski

Głupi prezydent rzuca folwarkiem
« dnia: Czw, 26 Gru 2013, 22:34:12 »
Tytuł tematu głupi nieprawdopodobnie, ale cóż...
Sprawa jest taka. Jak ktoś ogarnie Biuletyn Ustaw, to z miejsca nadam temu komuś folwark. Sprawa jest prosta. Trzeba z Komitetu Założycielskiego oraz z Parlamentu I Kadencji kopiować ostateczne wersje ustaw i wklejać do działu "Biuletyn Ustaw". W kilkanaście minut powinniście ogarnąć.
Pozdrawiam i liczę na odzew.
« Ostatnia zmiana: Czw, 01 Sty 1970, 01:00:00 wysłana przez Guest »

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
  • : 228
  • Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości
    • NPE: BI13111700005
  • Stopień służbowy Stopień w Policji Krajowej RB
    • Odznaczenia
Re: Głupi prezydent rzuca folwarkiem
« Odpowiedź #1 dnia: Wto, 31 Gru 2013, 20:25:02 »
Wszystkie aktualnie obowiązujące ustawy i uchwały przekopiowałem do Biuletynu, przy okazji dając dwóm z nich niejako "nowe życie". :) Zajęło to dużo więcej niż kilkanaście minut, ale cóż... takie są uroki wiejskiego Internetu bezprzewodowego na pececie. Wobec tego wnoszę o nadanie mi piątego folwarku, ulokowanego tak jak cztery dotychczasowe w Tomaszewie.

EDYCJA: Podczas mojego kopiowania z Parlamentu Janek dodał mi nieco roboty... Ale już to nadrobiłem.
« Ostatnia zmiana: Czw, 01 Sty 1970, 01:00:00 wysłana przez Guest »
lic. net Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Minister Spraw Zagranicznych, Poseł, Prezes Policji Krajowej, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Maharadżacie Tirimudzii i Trizondalu, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Kartograficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Posiadacz 158 folwarków, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016.