Szanowna Ekscelencjo!
Proszę się nie przejmować się opinią i mieszkańcami Al-Rajn (tak, nazwy arabskie według Polskiej Poradni Językowej zapisuje się przez myślnik). To prawdziwa symulacja państwa arabskiego w polskim mikroświecie. Proszę uwierzyć, że Al-Rajńczycy niczym nie różnią się pod względem zachowania, wypowiedzi, postawy od rzeczywistego Państwa Islamskiego (tzw. "Dżihadystów"). To banda ciapatych, prowadzących przy sobie osły którzy mają v-koran w głowie i wykrzykują jakieś demoniczne hasła. Ponadto próbują narzucić wszystkim i wszystkiemu swoje chore allahowskie zasady, które nie mają żadnego odzwierciedlenia w rzeczywistości. Chcą oni kierować wszystkim i być wszędzie, wszystkim narzucić prawo i z nikim więcej się nie liczyć. Bo jak to? To Dreamlandczyk albo Bialeńczyk będzie pokazywał Al-Rajńczykowi jak żyć?
"To skandal, ja Al-Rajńczyk, mnie się należy wszystko, a wy leżcie na mordzie przede mną. Gówno mnie obchodzi wasza opinia".
Al-Rajn jest nie wart jakiejkolwiek uwagi politycznej i dyplomatycznej, to banda kretynów którzy nie mają za grosz szacunku i pokory wobec drugiego człowieka.
Pozdrawiam