Ja mam takie techniczne pytanie, co to za różnica czy te piksele przemalujemy na Anatolii czy na Bialenii?
A jak sobie wyobrażasz te kucogłupoty na terenie naszej Wyspy? Po to ją tworzyliśmy by teraz sprowadzić do poziomu kreskówki dla 6-latków?
Co o zmienia tobie Krzysiu, albo tobie Tomek?
Zmienia... nie przystępowałem do kraju, który teraz niektórzy chcą zamienić w pośmiewisko.
Czy w interesie nas wszystkich nei jest to zeby kuce dostaly własne poletko gdzie one będą się mogły w pełni realizować, a zwolennicy poważnej zabawy nie będą musieli na to patrzeć?
Nie ma interesu wszystkich... bo nie da się wszystkich pogodzić - to mrzonka. Jest interes tego kraju - a w jego interesie w chwili gdy zaczął się po miesiącach działań wreszcie liczyć nie jest staczanie się do poziomu Z...coś tam czy jeszcze gorzej.
Zamiast tego obie strony sie kłuca o virtualne piksele co za chwile zaowocuje utratą jakiegoś cennego i aktywnego obywatela i wszyscy będziemy na tym cierpieć.
Nie wiem czy zauważyłeś, ale już traci (czy nawet stracił) - tylko nie wszyscy się wypowiadają, tylko po prostu tracą zainteresowanie krajem, który był czymś wartościowym, a teraz przez kucowygłupy stacza się do poziomu bajek dla dzieci i kompletnego absurdu.
To zaszło już tak daleko, że to się źle skończy - to już jest jasne... pytanie jak bardzo źle i ilu będzie chciało ten upadek oglądać?
Walczymy przeciwko zidioceniu kraju, który zbudowaliśmy - pewnie będą ofiary...