0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Pomysł interesujący, jednakże myślę, że lepiej byłoby jakby zostało to wykonane poza forum. No i zostało stworzone przez grupę osób, ew. później można by dodawać.
Cytat: "AndrzejSwarzewski"Pomysł interesujący, jednakże myślę, że lepiej byłoby jakby zostało to wykonane poza forum. No i zostało stworzone przez grupę osób, ew. później można by dodawać.Chodziło mi raczej o to, aby wrzucać tu takie "eksponaty" i by to mógł zrobić każdy. Najlepsze można wysłać poza forum na portal .
Cytat: "Boczek IV"Cytat: "AndrzejSwarzewski"Pomysł interesujący, jednakże myślę, że lepiej byłoby jakby zostało to wykonane poza forum. No i zostało stworzone przez grupę osób, ew. później można by dodawać.Chodziło mi raczej o to, aby wrzucać tu takie "eksponaty" i by to mógł zrobić każdy. Najlepsze można wysłać poza forum na portal .No, ale te eksponaty to raczej nie ze świata realnego? ;-) Poza tym, o jakim portalu mówisz? O naszym Wordpressie chyba nie?
Nie wiem jak to się nazywa, tam gdzie była opisana historia kraju naszego.
Cytat: "Boczek IV"Nie wiem jak to się nazywa, tam gdzie była opisana historia kraju naszego.Tak, to wordpress. Oczywiście mógłbyś tam opisywać historię naszego kraju, a także sztukę. To byłaby bardzo ciekawa inicjatywa, godna nagrodzenia w tytule szlacheckim przy przyszłych nadaniach.
Cytat: "AndrzejSwarzewski"Cytat: "Boczek IV"Nie wiem jak to się nazywa, tam gdzie była opisana historia kraju naszego.Tak, to wordpress. Oczywiście mógłbyś tam opisywać historię naszego kraju, a także sztukę. To byłaby bardzo ciekawa inicjatywa, godna nagrodzenia w tytule szlacheckim przy przyszłych nadaniach. Bardzo chętnie, coś tam mogę skrobnąć. Chociaż ja bym zaczął to trochę inaczej, dostosuje się do nasze prahistorii .
Cytat: "Boczek IV"Cytat: "AndrzejSwarzewski"Cytat: "Boczek IV"Nie wiem jak to się nazywa, tam gdzie była opisana historia kraju naszego.Tak, to wordpress. Oczywiście mógłbyś tam opisywać historię naszego kraju, a także sztukę. To byłaby bardzo ciekawa inicjatywa, godna nagrodzenia w tytule szlacheckim przy przyszłych nadaniach. Bardzo chętnie, coś tam mogę skrobnąć. Chociaż ja bym zaczął to trochę inaczej, dostosuje się do nasze prahistorii .Dużo to ty Boczek skrobnąłeś. Co do tego Muzeum Narodowego, wole aby były pracę naszych rodowitych grafików z lat 2013 i więcej.