Aha, jeszcze co do kwestii "państwa stawiającego na nowych obywateli" - raz dałem się do tej wizji przekonać - kiedy anektowaliśmy Siedmiogród, zagłosowałem za. Co z tego wyszło - wszyscy widzieliśmy.
To nie jest SPAM, a dyskusja która wiem do czego doprowadzi.
Ależ skąd, to jest spam, bo te posty nic nie wnoszą poza wzajemnym obrzucaniem się błotem. I przy okazji jest to OT, bo wątek jest o pożegnaniu, a nie krytykowaniu obecnej sytuacji.
No tak, najlepiej zmieńmy nazwę Bialenii na " Symulator Parlamentu oraz Rządu."
Spłycasz jak tylko się da. Też tak mogę - "prawdziwa Bialenia to według Ciebie totalna samowolka i w konsekwencji rozkład państwa". Przypomnę tylko, kiedy były plany co do kucolandu, trwałe opuszczenie kraju zadeklarowały na wstępie trzy osoby. Kiedy ta wizja przegrała, wyjechała jedna osoba. Idę o zakład - gdyby wygrał kucoland, to na Ciebie by teraz wszyscy najeżdżali, że "wypłoszyłeś najlepszego w v-świecie speca od armii, jednego z niewielu naszych naukowców, który miał jakiś pomysł na prowadzenie państwa i jednego z założycieli Bialenii i najlepszego MSZ w naszej historii".
Ja powiem tyle, że od jutra zaczynam działać w Jahołdzie i będę sobie tam siedzieć, i działać. Liczę, że każdy mój ruch nie będzie podpadał pod szereg artykułów w KK. Chyba, że macie zamiar zlikwidować regiony, to wtedy Jahołdowie wyniosą się gdzieś i znajdą swoje miejsce do życia.
Były plany rozwiązania regionów i wprowadzenia podziału geograficznego na wyspy, bo idea ostatecznie siadła. Czy brak działu na forum o tytule "jakiśtam region" przeszkadza dobrej zabawie w region?