Autor Wątek: Aktywność Marszałka  (Przeczytany 442 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kristian Arped

• Obywatel
  • Bohater
  • : 13
    • NPE: BI14053100132
    • Odznaczenia
Aktywność Marszałka
« dnia: Pon, 06 Paź 2014, 00:02:15 »
No właśnie. Nie chcę być niemiły, ale trochę jej mało. Guliano, jeżeli nie masz czasu by nim być, to przecież to nie jest nic, do czego się przyznać jest wstyd. :) Z obecnego grona parlamentarnego pozostał nam jedynie Konstanty. Więc propozycja jest taka, by albo Konstanty został nowym marszałkiem, albo trzeba będzie skrócić kadencję Parlamentu.
(–) Kristian Arped

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
  • : 228
  • Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości
    • NPE: BI13111700005
  • Stopień służbowy Stopień w Policji Krajowej RB
    • Odznaczenia
Odp: Aktywność Marszałka
« Odpowiedź #1 dnia: Pon, 06 Paź 2014, 20:37:24 »
Nie wiem, do czego tu doszliście przed wgraniem kopii zapasowej, ale Marszałek nie musi być z opozycji, i może nim być każdy parlamentarzysta, bez ograniczeń.
lic. net Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Minister Spraw Zagranicznych, Poseł, Prezes Policji Krajowej, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Maharadżacie Tirimudzii i Trizondalu, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Kartograficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Posiadacz 158 folwarków, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016.

Offline Kristian Arped

• Obywatel
  • Bohater
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #2 dnia: Pon, 06 Paź 2014, 20:59:58 »
Nie wiem, do czego tu doszliście przed wgraniem kopii zapasowej, ale Marszałek nie musi być z opozycji, i może nim być każdy parlamentarzysta, bez ograniczeń.
Wiem o tym. Napisałem poprzednio, iż Konstanty (brak aktywności), Krzysztof (brak czasu/chęci) oraz ja odpadamy. Jedyny kandydat to Ty, Macieju.
(–) Kristian Arped

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #3 dnia: Pon, 06 Paź 2014, 21:14:02 »
Wiem o tym. Napisałem poprzednio, iż Konstanty (brak aktywności), Krzysztof (brak czasu/chęci) oraz ja odpadamy. Jedyny kandydat to Ty, Macieju.
Przeznaczenie... czy co? :)
lic. net Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Minister Spraw Zagranicznych, Poseł, Prezes Policji Krajowej, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Maharadżacie Tirimudzii i Trizondalu, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Kartograficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Posiadacz 158 folwarków, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016.

Offline Kristian Arped

• Obywatel
  • Bohater
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #4 dnia: Pon, 06 Paź 2014, 22:07:55 »
Chyba. :D Ale Ty też masz sporo pracy (BIW etc.). Stąd pomysł skrócenia kadencji.
(–) Kristian Arped

Offline Ronon Dex

• vel Krzysztof Razorblade
  • Marszałek Sił Zbrojnych
  • Legenda
  • : 120
  • Dowódca Sił Zbrojnych RB
    • NPE: BI14010900108
  • Stopień służbowy Stopień w Siłach Zbrojnych RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #5 dnia: Pon, 06 Paź 2014, 22:18:46 »
Do tego samego co napisałeś... czyli, że mamy 5 parlamentarzystów i jeżeli Guliano zrezygnuje to po prostu wybrać trzeba z naszego grona kolejnego Marszałka... tyle, że może po prostu Guliano ma chwilowy problem... np. zupełnie normalne "przytłoczenie przez real" i nie ma co panikować? Dajmy mu szansę na wypowiedź... takie moje zdanie.
« Ostatnia zmiana: Wto, 07 Paź 2014, 16:07:18 wysłana przez Krzysztof Razorblade »

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.

Offline Guliano Montini

• Król Bialenii
  • Obywatel
  • Mieszkaniec
  • **
  • : 5
  • Obrońca wiary
    • NPE: BI14061300127
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #6 dnia: Wto, 07 Paź 2014, 14:35:09 »
A więc posłuchajcie wypowiedzi samego zainteresowanego. Tak, mam chwilowy problem, którym jest przytłoczenie przez real. Przez kilka dni nie było mnie w Polsce, teraz szkoła. Natłok obowiązków, które powoli ogarniam. Może dacie mi jeszcze szanse na dalsze piastowanie urzędu Marszałka przez moją osobę?
Guliano margrabia Montini
Posiadacz 41 folwarków
Marszałek Parlamentu VIII kadencji

Offline Ronon Dex

• vel Krzysztof Razorblade
  • Marszałek Sił Zbrojnych
  • Legenda
  • : 120
  • Dowódca Sił Zbrojnych RB
    • NPE: BI14010900108
  • Stopień służbowy Stopień w Siłach Zbrojnych RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #7 dnia: Wto, 07 Paź 2014, 15:42:21 »
No i OK... sprawa wyjaśniona.

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #8 dnia: Wto, 07 Paź 2014, 17:17:32 »
Chyba. :D Ale Ty też masz sporo pracy (BIW etc.). Stąd pomysł skrócenia kadencji.
Tylko, że taki pomysł nie ma szans przejść przez Parlament. Co najwyżej można by ogłosić stan wyjątkowy i rozwiązać ten obecny, ale - nie takie kryzysy przecież wytrzymaliśmy.

A więc posłuchajcie wypowiedzi samego zainteresowanego. Tak, mam chwilowy problem, którym jest przytłoczenie przez real. Przez kilka dni nie było mnie w Polsce, teraz szkoła. Natłok obowiązków, które powoli ogarniam. Może dacie mi jeszcze szanse na dalsze piastowanie urzędu Marszałka przez moją osobę?
Nie ma problemu. Chęci do pracy na miarę możliwości to dobra rzecz.