Autor Wątek: TeraCom [WYDZIELONO Z DB]  (Przeczytany 626 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Boris Hristow

TeraCom [WYDZIELONO Z DB]
« dnia: Czw, 09 Sty 2014, 21:36:30 »
Szanowny Państwo  dzisiaj   po długich konsultacjach z  głównym zarządem  z  Hayabusa(län(woj) PIA ARABII)
Skład TeraCom RB
Prezes Abdullah Aykm

otóż  plan Startowy Firmy TeraCom jest:
-naprawienie  masztów  telekomunikacyjnych (łącznie jest ich aż 3)
-wprowadzanie LTE TVRB
-Naprawa Nadajników  IF-owskej telewizji(na których mamy zamiar przekazywać obraz LTETVRB)

Łączna Wartość Środków na to  jest to około 15000 środka wymiany ale dlatego ze nasza firma posiada tylko 200 środka wymiany  główny zarząd TERACOM-u  zdecydował  sie sfinansować   wyprawkę  na ten cel dokładnie prawdopodobnie w lutym wystartuje testowy przekaz LTE TVRB)

Prezes Zarządu TeraCom RB
Abdullah Aykm
« Ostatnia zmiana: Nie, 23 Lis 2014, 16:06:14 wysłana przez Maciej Kamiński »
Boris Hristow

Offline AndrzejSwarzewski

Re: TeraCom
« Odpowiedź #1 dnia: Czw, 09 Sty 2014, 21:40:29 »
Mi się ten pomysł bardzo podoba. Jest to ciekawa aktywność gospodarczo-regionalna-międzynarodowa.
Niemniej jednak obawiam się o zdrowie psychiczne Janka, gdy zobaczy, że mowa o nieistniejącej telewizji, nieistniejących masztach i dofinansowaniach. A także o 15000 środków wymiany, które nie istnieją. :D
« Ostatnia zmiana: Czw, 01 Sty 1970, 01:00:00 wysłana przez Guest »

Offline Boris Hristow

« Odpowiedź #2 dnia: Czw, 09 Sty 2014, 21:46:13 »
Cytat: "AndrzejSwarzewski"
Mi się ten pomysł bardzo podoba. Jest to ciekawa aktywność gospodarczo-regionalna-międzynarodowa.
Niemniej jednak obawiam się o zdrowie psychiczne Janka, gdy zobaczy, że mowa o nieistniejącej telewizji, nieistniejących masztach i dofinansowaniach. A także o 15000 środków wymiany, które nie istnieją. :D

Wszytko w Swoim czasie  taki wynik finansowy(oczywiście informowałem Dział Finansowy TERACOM NUPIA ze takiej sumy środka wymiany  nie ma w RB ale oni swoje ze jest i nie przetłumaczyłem im ze nie ma ) wyszedł  po rozmowie z zarządem  głównym TERACOM NUPIA  a  LTETVRB sie zarejestruje  gdzie trzeba.
Boris Hristow

Offline Boris Hristow

« Odpowiedź #3 dnia: Sob, 11 Sty 2014, 13:18:28 »
Informacja Działu Łączności TeraCom-u

Informujemy ze  nasi specjaliści  spr  Maszty Telekomunikacyjne okazało sie ze są on e w dobrym stanie (prawie jak nowe) dlatego tez zdecydowaliśmy  sie na uaktualnienie   nadajników IFSAT (880MHz) a ze mamy do nich pełne prawo postanowiliśmy  nadać  testowy  sygnal TVRB

a o to testowe nadawanie  w planach inne produkcje  

jest jeszcze jeden klip muzyczny

ZARZĄD TVRB INFORMUJE ZE SA TO TESTY KANAŁU
Boris Hristow

Offline Boris Hristow

« Odpowiedź #4 dnia: Nie, 19 Sty 2014, 19:50:45 »
Informuje sie ze Maszt NackaMasten oddalony o 20 km od stolicy Wolnograd(poz zmian Dolnograd) liczy sobie  300 m

Tuz  obok niego znajduje sie Maszt FolibgoMasten 299m odalony o 10 km od NackaMasten (nie używany Mamy w planach go uruchomienie dla  Specjalnych  częstotliwości radiowych)
Boris Hristow

« Odpowiedź #5 dnia: Nie, 19 Sty 2014, 20:00:30 »
20 kilometrów w jakim kierunku?

Offline Boris Hristow

« Odpowiedź #6 dnia: Nie, 19 Sty 2014, 20:12:26 »
20 kilometrów w jakim kierunku?

A o to proszę zapytać Ministra Obrony Narodowej  on robił mapy  my wiem tyle co Pan Panie Prezydencie ze  20 km od Stolicy ale nie wiemy w jakim kierunku prawdopodobnie   domyślamy sie ze  na wschód  20 km od Stolicy
Boris Hristow

« Odpowiedź #7 dnia: Nie, 19 Sty 2014, 20:14:36 »
Czyli Wasza firma nie wie, gdzie znajduje się Wasz obiekt? Jak mam to rozumieć?

Offline Boris Hristow

« Odpowiedź #8 dnia: Nie, 19 Sty 2014, 20:21:51 »
Czyli Wasza firma nie wie, gdzie znajduje się Wasz obiekt? Jak mam to rozumieć?

Dokładnie ½ wiemy  po ostatnich zamieszkach w DB trochę pozmieniała , sie topografia Dolnogradu  wiemy tylko ze  patrząc na wschód  mamy 98% sygnału Nadawanego przez nas testowego sygnału cyfrowego.
Boris Hristow

« Odpowiedź #9 dnia: Nie, 19 Sty 2014, 20:23:31 »
To wesoło macie w tej firmie. Oddział w Tworkach?
Mnie naprawdę nie bawi coś takiego. Albo my robimy coś poważnego, albo robimy sobie jakieś żartobliwe państewko, komedię polityczno-społeczną w realiach forum internetowego.

Offline Boris Hristow

« Odpowiedź #10 dnia: Nie, 19 Sty 2014, 20:27:44 »
Nasze Maszty są  o 20 i 10 km  na wschód  od Stolicy Wolnogradu  oficjalne stanowisko firmy

Przepraszamy za złe wymienia Stolicy  nasz Szef Główny pamiętał nazwę Dolnograd
Boris Hristow

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
  • : 228
  • Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości
    • NPE: BI13111700005
  • Stopień służbowy Stopień w Policji Krajowej RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #11 dnia: Pon, 20 Sty 2014, 11:03:31 »
Cytat: "Abdullah Aykm"
A o to proszę zapytać Ministra Obrony Narodowej on robił mapy my wiem tyle co Pan Panie Prezydencie ze 20 km od Stolicy ale nie wiemy w jakim kierunku prawdopodobnie domyślamy sie ze na wschód 20 km od Stolicy
Nasze Maszty są  o 20 i 10 km  na wschód  od Stolicy Wolnogradu  oficjalne stanowisko firmy

Dosyć. Ostrzegałem, i powtarzać się już nie będę. Za nagminne niestawianie kropek na końcu zdań w normalnych postach (te ze zdjęciami jeszcze mogę wybaczyć) wyznaczam Abdullahowi Aykmowi porządkową grzywnę w wysokości 50 środków wymiany, nie czekając już, aż ustawa wyznaczy mi metodę egzekucji tej kary. Czas na odwołanie się od tej decyzji do Prezydenta, zgodnie z art. 3, p. 2 ustawy o Policji Krajowej - 7 dni.
lic. net Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Minister Spraw Zagranicznych, Poseł, Prezes Policji Krajowej, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Maharadżacie Tirimudzii i Trizondalu, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Kartograficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Posiadacz 158 folwarków, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016.

« Odpowiedź #12 dnia: Pon, 20 Sty 2014, 13:05:40 »
W przypadku trudności z napisaniem odwołania, mogę w tym pomóc. Niemniej, polega ono tylko na podaniu "art. 3 p. 2 ustawy o Policji Krajowej" (2. Ukarany może odwołać się od decyzji Policji do Prezydenta w terminie do 7 dni od wymierzenia kary.) oraz dowolnym uzasadnieniu odwołania.

Offline Boris Hristow

« Odpowiedź #13 dnia: Pon, 20 Sty 2014, 18:46:11 »
Dosyć. Ostrzegałem, i powtarzać się już nie będę. Za nagminne niestawianie kropek na końcu zdań w normalnych postach (te ze zdjęciami jeszcze mogę wybaczyć) wyznaczam Abdullahowi Aykmowi porządkową grzywnę w wysokości 50 środków wymiany, nie czekając już, aż ustawa wyznaczy mi metodę egzekucji tej kary. Czas na odwołanie się od tej decyzji do Prezydenta, zgodnie z art. 3, p. 2 ustawy o Policji Krajowej - 7 dni.

Zrobiłem ,Beczkę Piwa muszę, ja wypić do dna (czyli  Moj błąd ortograficzny ja muszę,  zapłacić  za ten błąd).

Cytowania też wypadałoby używać poprawnie.
Boris Hristow

Offline Boris Hristow

« Odpowiedź #14 dnia: Sob, 01 Lut 2014, 21:41:28 »
Informacja TeraCom-u

Firma TeraCom Informuje ze Maszty wraz z Nadajnikami TC zostaną  wył dzisiaj o godzinie 21:43 ma to na celu konserwacje nadajników.  

Zarząd TeraCom RB
Boris Hristow

Offline Boris Hristow

« Odpowiedź #15 dnia: Sob, 01 Lut 2014, 21:49:31 »
Informacja TeraCom-u

Firma TeraCom Informuje ze Maszty wraz z Nadajnikami TC zostaną  wył dzisiaj o godzinie 21:43 ma to na celu konserwacje nadajników.  

Zarząd TeraCom RB

Nadajniki i maszty  zostały Wył na czas konserwacji.
Boris Hristow