Autor Wątek: Poseł Michael Redwitz  (Przeczytany 306 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline MvP

• Bohater
  • : 7
    • Odznaczenia
Poseł Michael Redwitz
« dnia: Czw, 11 Gru 2014, 19:27:55 »
Obecnie w skład izby poselskiej wchodzi przedstawiciel ugrupowania BPD - Michael Redwitz który od dłuższego czasu jest nie aktywny de facto (nie wiem jak wygląda jego aktywność systemowa) i łamie istotny punkt RP o obowiązku glosowania. Chciałbym sie spytać czy KP BPD ma zamiar z tym coś zrobić, na przykład tak jak kiedyś ktoś z tego ugrupowania zapowiadał że po wyborach prezydenckich poseł MR może się zrzec mandatu i mogą zostać wg nowej ordynacji przeprowadzone wybory uzupełniające. Czy to jest aktualne?
Maria von Primisz

II Prezydent Republiki Bialenii
Premier IV i V Kadencji    Poseł IV, V i VI, VII, IX Kadencji
Trener Galacticos Wolnograd, najbardziej utytułowanego klubu sportowego w Republice

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
  • : 228
  • Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości
    • NPE: BI13111700005
  • Stopień służbowy Stopień w Policji Krajowej RB
    • Odznaczenia
Odp: Poseł Michael Redwitz
« Odpowiedź #1 dnia: Czw, 11 Gru 2014, 21:15:14 »
Ponieważ to nie ja o tym mówiłem, to póki co nie odpowiem.
lic. net Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Minister Spraw Zagranicznych, Poseł, Prezes Policji Krajowej, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Maharadżacie Tirimudzii i Trizondalu, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Kartograficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Posiadacz 158 folwarków, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016.

Offline Ronon Dex

• vel Krzysztof Razorblade
  • Marszałek Sił Zbrojnych
  • Legenda
  • : 120
  • Dowódca Sił Zbrojnych RB
    • NPE: BI14010900108
  • Stopień służbowy Stopień w Siłach Zbrojnych RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #2 dnia: Czw, 11 Gru 2014, 22:08:06 »
Michał ma ciężką realiozę... związaną ze "świeżym" potomkiem - choć nas czyta w sumie prawie codziennie (z tego co wiem z telefonu w pracy) i ufam, że wróci z czasem.

Mamy możliwość wyborów uzupełniających i trzeba z tego skorzystać... Postaram się jutro z Michałem skontaktować telefonicznie i poprosić o jakąś deklarację, związaną z realiozą.

PS. Ale jednak nie czyniłbym z tego jakiegoś zrzutu czy pretensji i takie tony uderzał - wszak osoba, która to wyciąga w tej chwili była Prezydentem, który w nieaktywności i powodowaniu opóźnień (choćby z podpisami) był na tym stanowisku w RB rekordzistom. Tak więc jak widać... realioza czasem dopada na różnych stanowiskach.  W każdym razie poczekajcie do jutra - podejmę próbę kontaktu z Michałem i poproszę o deklarację.
« Ostatnia zmiana: Czw, 11 Gru 2014, 22:08:31 wysłana przez Krzysztof Razorblade »

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.

Offline MvP

• Bohater
  • : 7
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #3 dnia: Czw, 11 Gru 2014, 22:12:43 »
Proszę tego nei traktować jako moją jakąkolwiek pretensje to Michała, możliwe że zostałam źle zrozumiana. Świetnie rozumiem tą sytuacje związaną z realiozą choćby dlatego ze jak sam powiedziłeś byłam najnieaktywniejszym prezydentem z dotychczasowych, po prostu cichłam zasugerować że nie ma sensu żeby miejsce w Sejmie się marnowało jak to można łatwo rozwiązać.
Maria von Primisz

II Prezydent Republiki Bialenii
Premier IV i V Kadencji    Poseł IV, V i VI, VII, IX Kadencji
Trener Galacticos Wolnograd, najbardziej utytułowanego klubu sportowego w Republice

Offline AndrzejSwarzewski

« Odpowiedź #4 dnia: Czw, 11 Gru 2014, 22:13:45 »
Oczywiście, nie można mieć pretensji o realiozę.
Też zauważyłem, że poseł Redwitz regularnie się loguje i czyta, co dzieje się na forum.
Tak jak Pan Marszałek mówił, trzeba z nim porozmawiać i spokojnie przedstawić sytuację. Bez jakichkolwiek pretensji, bo nie ma ku temu powodów. Jego realioza nie ma jakichkolwiek negatywnych wpływów na funkcjonowania Parlamentu i Państwa Bialeńskiego.