Ostatnio naszła mnie chwila na refleksja na to co robiłem w mikronacjach. Okazało się, że zdobyłem wciągu tych 3-4 lat sporo funkcji i tytułów którymi się teraz pochwalę. Piszę to też z powodu iż za kolejne kilka lat mogę je zapomnieć po na pewno nie wszystkie pamiętam już teraz. A oto jak brzmiała by moja tytulatura:
Tomasz Akrypa Rabotowicz von Vincis z bożej łaski Sułtan IF, Kalif IFDB i SIF, Cesarz ŚCN, Regent WW i DB, Szejk Nowej Sclavinii i Gorandii, Pierwszy Premier IF i FB, Emir IF, Wezyr IF, Ostatni Przywódca Wandolezji, Duce Niemców w WMG, Generał SRB, Wielki Mistrz Wandolezji, Mistrz Bornidii, Przewodnicy Ludowego Komitetu Regionalnego ZDN, Prezes SZS, Wicepremier PRL, Wódz NR, Pierwszy Sekretarz BPK, Naczelny Anarch w ZSKA, Kawaler KB, Burmistrz Bengazi i Nowej Auterry, Przewodnicy Ludowego Komitetu Politycznego DB.
Nie wszystko pamiętam więc może coś jeszcze dodam, no i jeśli gdzieś się pomyliłem to przepraszam. Ominąłem większość tytułów szlacheckich, religijnych, wojskowych i ministerialnych.