Autor Wątek: Wymiany walutowe  (Przeczytany 1941 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
  • : 228
  • Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości
    • NPE: BI13111700005
  • Stopień służbowy Stopień w Policji Krajowej RB
    • Odznaczenia
Odp: Wymiany walutowe
« Odpowiedź #25 dnia: Wto, 13 Sty 2015, 22:02:12 »
Zapoznałem się, pomysł mi się podoba. Odpada kwestia niezbędnej aktywności gospodarki, a bardziej potrzebnych ku temu zasobów finansowych w Bialenii nie brakuje.
Co na to reszta Bialeńczyków?
lic. net Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Minister Spraw Zagranicznych, Poseł, Prezes Policji Krajowej, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Maharadżacie Tirimudzii i Trizondalu, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Kartograficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Posiadacz 158 folwarków, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016.

Offline Jan Kaniewski

• Obywatel
  • Stary wyga
  • : 39
    • NPE: BI13111600133
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #26 dnia: Śro, 14 Sty 2015, 22:09:49 »
To jest to!

Offline Kristian Arped

• Obywatel
  • Bohater
  • : 13
    • NPE: BI14053100132
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #27 dnia: Czw, 15 Sty 2015, 12:19:06 »
Wszystko w porządku, tylko nie wiem, z całym szacunkiem, na ile państwo dwuosobowe może być dla nas wspólnikiem.
(–) Kristian Arped

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
  • : 228
  • Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości
    • NPE: BI13111700005
  • Stopień służbowy Stopień w Policji Krajowej RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #28 dnia: Czw, 15 Sty 2015, 19:33:03 »
Wszystko w porządku, tylko nie wiem, z całym szacunkiem, na ile państwo dwuosobowe może być dla nas wspólnikiem.
Cały system i tak trzeba wpierw przetestować. No i zawsze można by zaprosić kogoś jeszcze, jak np. Niderlandy.
lic. net Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Minister Spraw Zagranicznych, Poseł, Prezes Policji Krajowej, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Maharadżacie Tirimudzii i Trizondalu, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Kartograficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Posiadacz 158 folwarków, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016.

Offline MRN

• Książę Cyberii
  • Podróżnik
  • : 0
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #29 dnia: Pią, 16 Sty 2015, 18:35:22 »

Nie tylko my mamy byc dla was wspólnikiem. System powstał z myślą o tym zeby kazdy bank mogl byc tam polaczony i umozliwic polaczenia jak najwiekszej ilosci bankow. O to chodzi ze wtedy mozna by ze swojego banku robić przelew do innego kraju nie zakładając kont "gdzie popadnie". Spróbować nikomu nie zaszkodzi.
Mario Riina Nati,
Książę Cyberii
GG: 3034307