( Nihil novi z Abdulem, aczkolwiek zaryzykuję
)
Bo nie poleca mi Pan pozostania przy cba? Wolelibyśmy nie ryzykować przenosin na nowe forum.
Pod moją administracją Bialenia zmieniała trzy razy forum, nigdy podczas przenoszenia plików serwera i baz danych, ani podczas konwersji forum z PhpBB3 do SMF nie zdarzyło mi się, aby coś się zawaliło.
Co do cba.pl, polecam jeśli forum ZB pozostanie w takim stanie jakim jest, i nie przewiduje się dużych ilości użytkowników w jednym czasie. To jest darmowy hosting, a więc ma i reklamy, ograniczenie tylko do posiadania jednej bazy danych, do której właściwie maksymalna ilość połączeń jest ograniczona do 10... Więc jeśli dojdą jakieś modyfikacje forum, strona główna i jeszcze coś dodatkowego w postaci IRC lub zewnętrznego chatu, to będzie klapa bo ciągle będzie komunikat na stronie o przekroczonej ilości połączeń z bazą danych.
W sumie ograniczenie dysku tylko do 1 GB też jest takie sobie. Bialenia objętościowo na cba.pl by nie weszła, bo posiada jeszcze kopie zapasowe robione kilka dni wstecz (600 MB na pliki i bazę danych, pomnożone to przez ilość wykonanych kopii zapasowych) ...