Autor Wątek: Zapytanie do Prezydenta Związku Brodryjskiego.  (Przeczytany 351 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Zdzisław Marlena Pytkiewicz

• Lokator
  • **
  • : 16
    • Odznaczenia
Zapytanie do Prezydenta Związku Brodryjskiego.
« dnia: Pią, 02 Sty 2015, 18:52:56 »
 Mam pytanie do towarzysza Sabatowskiego.
Czy w sytuacji, w której stosunki między Bialenią, a Związkiem Brodryjskim zostały w miarę znormalizowane zostanie cofnięty dekret zabraniający Obywatelom Republiki przebywania na terenie forum? I czy moje konto zostanie przywrócone po tym, jak zostało usunięte bez podania tego do publicznej wiadomości i przedstawienia jakiejkolwiek podstawy prawnej? Nie żebym miał coś do ZB, jednakże wydaje mi się, że tzw. "spinanie dupy" i blokada konta za napisanie żartobliwego utworu lirycznego to pewna przesada. Jeśli naprawdę obywatele Związku (tj. tow. Grutin, tow. Grutin, tow. Grutin i tow. Sabatowski) poczuli się urażeni to przepraszam, lecz pragnę zaznaczyć, iż tekst mój przedstawiał  w dużej mierze powszechnie znane i potwierdzone fakty, ujęte jedynie w humorystyczny sposób, jako Hymn Związku Brodryjskiego.

Z wandejskim pozdrowieniem,
(-) Sukces Dupostrzał Zwell
@Sukces IRC #bialenia

Offline Hewret Faradobus

Odp: Zapytanie do Prezydenta Związku Brodryjskiego.
« Odpowiedź #1 dnia: Pią, 02 Sty 2015, 19:04:49 »
Dekret wydał klon Grutina, tow. Sabatowski nie miał na to żadnego wpływu.
Ja również chciałbym wjechać na terytorium ZB, ale wyżej wspomniany dekret prawnie mi to uniemożliwia.
« Ostatnia zmiana: Pią, 02 Sty 2015, 19:05:16 wysłana przez Hugon Hewret »
Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości

Offline Zdzisław Marlena Pytkiewicz

• Lokator
  • **
  • : 16
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #2 dnia: Pią, 02 Sty 2015, 19:11:05 »
Nie twierdzę, że towarzysz Sabatowski dekret wydał, ale towarzysz Sabatowski jako prezydent posiada narzędzia, aby ów akt unieważnić. Z tego co zauważyłem, na nowym forum tow. Grutin, tow. Grutin i tow. Grutin się nawet nie udzielają, więc chyba większego problemu ze sprzeciwem tego towarzysza(-szy?) nie będzie.
@Sukces IRC #bialenia

Offline Kazimierz Sabatowski

• Przechodzień
  • *
  • : 0
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #3 dnia: Pią, 02 Sty 2015, 21:25:18 »
" Towarzysz Sabatowski" pisał już o unieważnieniu w jednym ze swoich tekstów ( proszę także zauważyć, że ekhem.., towarzysz Adam choć wydalony wcześniej zarejestrował się i nie poniósł "konsekwencji" ) Jeśli muszę w sposób formalny cofnąć dekret zrobię to. A co do hymnu - być może i w sposób prześmiewczy zobrazował dawny stan ZB, ale tym samym obraził brać obywatelską. Niech Pan nie myśli, że jako przeciwnik Grutina będę tolerował takie wypowiedzi na forum ZB.