Autor Wątek: Datki  (Przeczytany 250 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jan Kaniewski

• Obywatel
  • Stary wyga
  • : 39
    • NPE: BI13111600133
    • Odznaczenia
Datki
« dnia: Nie, 04 Sty 2015, 12:28:29 »
Szanowni Obywatele!

Ja widać raczej wszyscy z Was nowych nie posiadacie śrdoków do prowadzenia jakiejkolwiek działalności ( nie wspominając o środkach do v - życia tutaj) więc moją propozycją jest możliwość udzielenia wszystkim tym, którzy chcą działać w tym datku o maksymalnej wysokości 500 bialenów.

Proszę do mnie się zgłaszać, opisywać w Doradztwie promocyjnym, na co, ile, a ja będę starał się pomóc Wam, moi drodzy nowi obywatele w rozpoczęciu działalności w Republice Bialeńskiej.

Śmiało zapraszam, Jan Kaniewski

Offline Kristian Arped

• Obywatel
  • Bohater
  • : 13
    • NPE: BI14053100132
    • Odznaczenia
Odp: Datki
« Odpowiedź #1 dnia: Nie, 04 Sty 2015, 15:35:56 »
( nie wspominając o środkach do v - życia tutaj)
A to czasem nie ma zasiłku na życie, który został wprowadzony przy likwidacji środków startowych, którego pomysłodawcą byłeś chyba Ty?
(–) Kristian Arped

Offline Ronon Dex

• vel Krzysztof Razorblade
  • Marszałek Sił Zbrojnych
  • Legenda
  • : 120
  • Dowódca Sił Zbrojnych RB
    • NPE: BI14010900108
  • Stopień służbowy Stopień w Siłach Zbrojnych RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #2 dnia: Nie, 04 Sty 2015, 16:30:20 »
Zresztą jest też (a może przede wszystkim) przecież zapisana możliwość pomocy finansowej na otwarcie działalności gospodarczej w RB po przedstawieniu "biznesplanu" w BIW - i oczywiście przez "biznesplan" nie rozumiemy sukcesów finansowych, a po prostu ciekawą dla RB działalność, której np. jeszcze nie ma.
« Ostatnia zmiana: Pon, 05 Sty 2015, 08:45:38 wysłana przez Krzysztof Razorblade »

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.

Offline Jan Kaniewski

• Obywatel
  • Stary wyga
  • : 39
    • NPE: BI13111600133
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #3 dnia: Pon, 05 Sty 2015, 01:51:53 »
Jak widać potrzebne są dodatkowe programy, bardziej elastyczne od państwowej biurokracji, tego wpisania dokładnie w to okienko itp. Doradztwo promocyjne nie stawia aż takich wymogów. Ponad to planujemy wprowadzić taki rodzaj umów w którym za kwotę datku w wysokości 1000 w zamian za upoważenie do wybrania 100 bialenów będzie pobierane jeśli ten 1000 po zainwestowaniu będzie większy o 200 bialenów.
« Ostatnia zmiana: Pon, 05 Sty 2015, 01:57:54 wysłana przez Jan Kaniewski »