Autor Wątek: Zaproszenie  (Przeczytany 334 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AndrzejSwarzewski

Zaproszenie
« dnia: Pon, 05 Sty 2015, 15:44:22 »
Wasza Ekscelencjo,
Mam zaszczyt zaprosić WE, przewodniczącego Instytutu Wprowadzania Akryponyzmu na jutrzejszy punkt obrad Szczytu Sojuszu Promocj i Rozwoju, tj. "Ustalenie terminarza wspólnych imprez kulturalnych".
IWA jest organizatorem ciekawych imprez kulturalnych, w których uczestniczą także goście spoza Bialenii. Dlatego też sądzę, że przedstawiciela tej instytucji nie może tam zabraknąć.
Z wyrazami szacunku,

Offline Akrypa Rabotowicz von Primisz

Odp: Zaproszenie
« Odpowiedź #1 dnia: Wto, 06 Sty 2015, 16:35:19 »
Wasza Ekscelencjo,
Mam zaszczyt zaprosić WE, przewodniczącego Instytutu Wprowadzania Akryponyzmu na jutrzejszy punkt obrad Szczytu Sojuszu Promocj i Rozwoju, tj. "Ustalenie terminarza wspólnych imprez kulturalnych".
IWA jest organizatorem ciekawych imprez kulturalnych, w których uczestniczą także goście spoza Bialenii. Dlatego też sądzę, że przedstawiciela tej instytucji nie może tam zabraknąć.
Z wyrazami szacunku,
Proszę nie robić sobie żartów z IWA. W tej wywrotowej organizacji nie ma żadnych ekscelencji a ja jestem bardzo niski. ;)
Mimo jednak tak prowokacyjnego języka chętnie postaram się przybyć. :)

Była premierka Republiki Bialeńskiej, Kalifka Bialenii j ziem obok, Spahbod, Lordessa, Biskupka, Masonerka, Akryponystka, Padawanka Mocy, Policjantka, Posiadaczka 69 wsi.
"Kocham noc i niebo, o wiele bardziej niż ludzkich bogów." ~ Camus
"Używamy rozumu tylko po to, by wyartykułować nasze indywidualne interesy, by wmanipulować innych w służbę naszym przyjemnościom. To świat, któremu brak wszelkiej duchowej substancji, w którym ludzie zachowują się jak inteligentne zwierzęta. Stanowimy uduchowione społeczeństwo zwierząt." ~ Hegel