Za niepotrzebne i krzywdzące osobiście mnie uważam jego słowa w których personalnie na mnie, Jana Kaniewskiego na pożegnanie wylewa kubeł pomyj i liczy, że któreś z tych fekaliów się do mnie przylepi.
W moim pożegnaniu nie poświęciłem Tobie nawet słowa (nie pochlebiaj sobie), zareagowałem dopiero na typową dla Ciebie przemądrzałą zaczepkę i nie wylewam na Ciebie żadnego "kubła pomyj", bo takowe sam na siebie najlepiej wylewasz. Zrobiłeś sobie w moim wątku pożegnalnym typową dla Ciebie głupią uwagę - o tym jak to nic się nie robi z problemem, który Ty widzisz, ale jak zwykle nic nie robisz tylko oczekujesz jak zwykle by inni zrobili to Ci odpowiedziałem, co o tym i Tobie myślę... czego nigdy przecież nie kryłem, to i zaskoczony być nie powinieneś.
Ale generalnie na koniec mojego pobytu w RB uśmiałem się jak fretka... bo zostałem pomówiony faktycznie za "nadmiar narracji" (np. w kwestii v-armii) - wiem, że to tylko Kaniewski, ale i tak się ubawiłem. W końcu po tak długim czasie bycia pomawianym (moim zdaniem niesłusznie) o wrogość narracji ktoś zauważył, że sam wytwarzałem jej całą kupę. Dzięki za uśmiech na koniec.
Ale oczywiście Kaniewski ma w jednym racje (choć to akurat mnie ponoć cytował), że "mikroświat się nie zawali" i to jest święta racja. Ludzie przychodzą i odchodzą... przychodzą nowi z nowymi pomysłami, a ci których pomysły nie wypaliły i były bezużyteczne odchodzą bo dalsze ich działanie nie ma już sensu. Normalna kolej rzeczy.
Podjąłem więc decyzję o poddaniu się eutanazji - i uruchamiam procedurę (spełniłem warunek 24 godzinnego uprzedzenia) naciskając guziczek "usuń konto". Proszę więc aby 09.02.2015 o godz. 17 potwierdził to Administrator dokonując eutanazji mojej osoby. Proszę by o tym pamiętać, aby zgodnie z prawem i zasadami humanitaryzmu nie przedłużać mojej agonii oraz aby mój zgon był szybki bezbolesny.Jeżeli chcecie coś z tego co było wykonywane na potrzeby RB to macie tydzień aby dać mi znać - w razie potrzeby zgram na płytę lub dwie (zanim dokończę sprzątanie kompa gdzie jest "moja" RB) i wyślę pod wskazany adres.