Autor Wątek: Informacja.  (Przeczytany 224 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aleksandra Dostojewska

• Narzeczona Alberta Medycejskiego y Zep
  • Stary wyga
  • : 75
  • Tytularna Królowa Bialenii
    • Odznaczenia
Informacja.
« dnia: Pon, 16 Lut 2015, 19:20:06 »
Ogłaszam w imieniu rodziny carskiej, iż po śmierci naszego najukochańszego męża i ojca Adama Aleksandra I, zaprzestajemy posługiwania się członem ''-von Vincis'' w naszym nazwisku. Czynimy to z uwagi na nieodpowiednie zachowanie seniora rodu von Vincis,
z którym nie chcemy być w żaden sposób kojarzeni na arenie krajowej i międzynarodowej.
Jednocześnie ogłaszamy, że wszyscy członkowie rodu von Vincis tracą wszystkie przywileje wraz z możliwością dziedziczenia Tronu Brodryjskiego.
Wyrażamy głębokie ubolewanie, że dobre imię Adama Aleksandra zostało nadszarpane i wyraźnie znieważone przez osobę tytułującą się jego dziadkiem.

(-) Aleksandra Izabella I
BYŁY PREZYDENT RB
Jej Carska Wysokość Aleksandra Izabella Dostojewska de domo Salazar Savinion, secondo voto Swarzewska, Imperatorowa, Caryca Brodrii, Caryca Rosyji, Arcyksiężna Uhrainy do 30.01.2016 r., Księżna Czuwacji
Dwukrotnie Prezydent Republiki Bialeńskiej

Offline Ivan von Lichtenstein

• Obywatel
  • Mieszkaniec
  • **
  • : 5
    • NPE: BI14111500131
    • Odznaczenia
Odp: Informacja.
« Odpowiedź #1 dnia: Pon, 16 Lut 2015, 19:54:19 »
Cieszy mnie niezmiernie że w końcu Pani Prezydent uznała iż należy zrezygnować z nazwiska nie przysługującego pani. Po akcie oficjalnego wydziedziczenia bardzo długo negocjowałem z panią, ale na szczęście po oficjalnych przeprosinach zdecydowała się Pani zrezygnować z członu.
Bardzo pani dziękuję za zaprzestanie posługiwania się członek nie przysługującym pani. Życzę pani powodzenia w trakcie rządów nad Republiką Bialenii i mam nadzieję że Adaś nie przewraca się w tym momencie w grobie. Właściwie nie ma internetu tam w trumnie, więc nic nie wie.
Pozdrawiam.

EDIT: Proszę tego nie usuwać, to jest tylko moje zdanie.

Offline Konstanty Jerzy Michalski

• Immanuel Kartografii Tamostosowanej
  • Obywatel
  • Bohater
  • : 21
  • GG: 50930927
    • NPE: BI13111600010
  • Stopień służbowy Stopień w Siłach Zbrojnych RB
    • Odznaczenia
Odp: Informacja.
« Odpowiedź #2 dnia: Wto, 17 Lut 2015, 19:57:29 »
Protestuje. Wraz z zmartwychwstaniem Adama Aleksandra, on także traci prawo do tronu. Bezsens!
/-/ Konstanty Jerzy wielki kniaź Michalski
Immanuel Kartografii Tamostosowanej
Rednacz Gazety Bialeńskiej