Autor Wątek: Cicha Wojna  (Przeczytany 1965 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AndrzejSwarzewski

Odp: Cicha Wojna
« Odpowiedź #25 dnia: Wto, 16 Cze 2015, 18:15:17 »
Nikt z nich nie jest już na szczycie władzy. Nie ma więc przeszkód do dobrej współpracy Bialenii i Batawii.

Offline Fiodor Swirydiuk

• Ja
  • Obywatel
  • Bohater
  • : 105
  • Jestę Hardkorę
    • NPE: BI15031300128
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #26 dnia: Wto, 16 Cze 2015, 18:20:20 »
Jednak jest. Bialeniofobizm i Brodriofobizm sięgnął 6 mieszkańców i oszaleli!  :o :o :o
(-)Fiodor Swirydiuk, Antyludzki rak, Wielki Książe Noklezji, najstarszy żyjący mieszkaniec Noklezji;

« Odpowiedź #27 dnia: Wto, 16 Cze 2015, 18:39:10 »
Czy aby na pewno każdy z tych mieszkańców ma inne IP? :)

Offline Fiodor Swirydiuk

• Ja
  • Obywatel
  • Bohater
  • Jestę Hardkorę
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #28 dnia: Wto, 16 Cze 2015, 18:53:11 »
Tak, Abdull ich sprawdził i każdy ma inne IP.
(-)Fiodor Swirydiuk, Antyludzki rak, Wielki Książe Noklezji, najstarszy żyjący mieszkaniec Noklezji;

« Odpowiedź #29 dnia: Wto, 16 Cze 2015, 18:54:45 »
Podobnie jak Ewa Gałkina, Filaret, Chruszczenko i reszta wesołej ferajny z okresu końcowego Federacji Brodryjskiej. ^^

Offline Hewret Faradobus

« Odpowiedź #30 dnia: Wto, 16 Cze 2015, 18:57:15 »
Taaaa..., Abdull i sprawdzanie IP. :))
Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości

Offline Fiodor Swirydiuk

• Ja
  • Obywatel
  • Bohater
  • Jestę Hardkorę
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #31 dnia: Wto, 16 Cze 2015, 19:02:30 »
Jednak teraz prowadzi wobec tego inną politykę.  :)

« Odpowiedź #32 dnia: Wto, 16 Cze 2015, 19:03:08 »
Ja jednak zachowam się jak niewierny Tomasz i nie uwierzę, dopóki nie zobaczę. :)

Offline MvP

• Bohater
  • : 7
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #33 dnia: Wto, 16 Cze 2015, 19:20:36 »
KOLEJNA?! afera podłuchowa?.... to tak co roku chcecie sie w to bawić? Konstanty nie byłam pewna ciebie jako prezydenta, ale się sprawdziłeś wspaniale, poza Andrzejem byłeś chyba najlepszym co nas spotkało i proszenie pozwalaj zespuć swojego dobrego imienia przez jakąś Batawie... apeluje do ciebie i twojego politycznego sumienia, podbnie jak apeluje do każdego komu drogie jest dobro Republiki nie odpowiadajcie na te ochydne i oszczercze zaczepki i działania mające zdyskredytować naszego prezydenta...
Maria von Primisz

II Prezydent Republiki Bialenii
Premier IV i V Kadencji    Poseł IV, V i VI, VII, IX Kadencji
Trener Galacticos Wolnograd, najbardziej utytułowanego klubu sportowego w Republice

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
  • : 228
  • Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości
    • NPE: BI13111700005
  • Stopień służbowy Stopień w Policji Krajowej RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #34 dnia: Wto, 16 Cze 2015, 19:52:59 »
Jeśli to nie jest fałszerstwo to jestem przerażona, bo Uhraina i Batawia to domena Carstwa nie Republiki.
Proszę o wyjaśnienia.
Wut?

Może Vincisie chcą zagarnąć Nordatę? A potem Sarmację?
Jeżeli tak, to jest to przejaw masochizmu. ::)

Jednak Brodrię prawie zagarnęli. Nadal tacy słabi? Ilu jest Vincisów?
Ale jak to: "prawie"? Był przecież Vincis-car, Vincis-caryca i Vincis-następca tronu. ::)

Nie oceniając całej sytuacji - najwyraźniej wczoraj wykrakałem, przypominając podsłuchaną rozmowę Grutina. ::)
lic. net Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Minister Spraw Zagranicznych, Poseł, Prezes Policji Krajowej, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Maharadżacie Tirimudzii i Trizondalu, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Kartograficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Posiadacz 158 folwarków, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016.

Offline Iwan Pietrow

• Obywatel
  • Bohater
  • : 129
  • "Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic nie robi."
    • NPE: BI15060400075
  • Stopień służbowy Stopień w Siłach Zbrojnych RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #35 dnia: Wto, 16 Cze 2015, 19:53:24 »
KOLEJNA?! afera podłuchowa?.... to tak co roku chcecie sie w to bawić? Konstanty nie byłam pewna ciebie jako prezydenta, ale się sprawdziłeś wspaniale, poza Andrzejem byłeś chyba najlepszym co nas spotkało i proszenie pozwalaj zespuć swojego dobrego imienia przez jakąś Batawie... apeluje do ciebie i twojego politycznego sumienia, podbnie jak apeluje do każdego komu drogie jest dobro Republiki nie odpowiadajcie na te ochydne i oszczercze zaczepki i działania mające zdyskredytować naszego prezydenta...

Jak najbardziej popieram. Batawia jest zbyt prymitywnym tworem, by nawiązywać z nim jakikolwiek kontakt i prowadzić dyskusję na poziomie.
(-) Iwan Pietrow

Offline Aleksandra Dostojewska

• Narzeczona Alberta Medycejskiego y Zep
  • Stary wyga
  • : 75
  • Tytularna Królowa Bialenii
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #36 dnia: Wto, 16 Cze 2015, 20:09:49 »

Chyba o kimś zapomniałaś....
BYŁY PREZYDENT RB
Jej Carska Wysokość Aleksandra Izabella Dostojewska de domo Salazar Savinion, secondo voto Swarzewska, Imperatorowa, Caryca Brodrii, Caryca Rosyji, Arcyksiężna Uhrainy do 30.01.2016 r., Księżna Czuwacji
Dwukrotnie Prezydent Republiki Bialeńskiej

Offline Kristian Arped

• Obywatel
  • Bohater
  • : 13
    • NPE: BI14053100132
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #37 dnia: Wto, 16 Cze 2015, 20:20:56 »
Chyba o kimś zapomniałaś....

Nie, nie zapomniał. Jedyne dobre prezydentury w tym kraju były za pierwszej, czwartej i szóstej kadencji. Druga i trzecia były w większości nieaktywne, a o piątej już się wypowiadałem wraz z Maciejem, dlaczego dobra nie była.
(–) Kristian Arped

Offline Aleksandra Dostojewska

• Narzeczona Alberta Medycejskiego y Zep
  • Stary wyga
  • : 75
  • Tytularna Królowa Bialenii
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #38 dnia: Wto, 16 Cze 2015, 20:22:30 »
Nie, nie zapomniał. Jedyne dobre prezydentury w tym kraju były za pierwszej, czwartej i szóstej kadencji. Druga i trzecia były w większości nieaktywne, a o piątej już się wypowiadałem wraz z Maciejem, dlaczego dobra nie była.
Chamstwo.
BYŁY PREZYDENT RB
Jej Carska Wysokość Aleksandra Izabella Dostojewska de domo Salazar Savinion, secondo voto Swarzewska, Imperatorowa, Caryca Brodrii, Caryca Rosyji, Arcyksiężna Uhrainy do 30.01.2016 r., Księżna Czuwacji
Dwukrotnie Prezydent Republiki Bialeńskiej

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
  • : 228
  • Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości
    • NPE: BI13111700005
  • Stopień służbowy Stopień w Policji Krajowej RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #39 dnia: Wto, 16 Cze 2015, 20:24:51 »
Chamstwo.
Dokładnie.
Maria już nie jest Marcinem, Ty faszystowski ciemnogrodzie! "Nie zapomniałA", a nie: "nie zapomniał"!
lic. net Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Minister Spraw Zagranicznych, Poseł, Prezes Policji Krajowej, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Maharadżacie Tirimudzii i Trizondalu, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Kartograficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Posiadacz 158 folwarków, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016.

Offline MvP

• Bohater
  • : 7
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #40 dnia: Wto, 16 Cze 2015, 20:26:15 »
Chamstwo.
Dziękuję ci za obronę mojego dobrego imienia. :*

Kri foch! A nawet Foch, marszałek Foch!
Maria von Primisz

II Prezydent Republiki Bialenii
Premier IV i V Kadencji    Poseł IV, V i VI, VII, IX Kadencji
Trener Galacticos Wolnograd, najbardziej utytułowanego klubu sportowego w Republice

Offline Kristian Arped

• Obywatel
  • Bohater
  • : 13
    • NPE: BI14053100132
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #41 dnia: Wto, 16 Cze 2015, 20:42:39 »
Dziękuję ci za obronę mojego dobrego imienia. :*

Kri foch! A nawet Foch, marszałek Foch!

A może Erich Koch?
(–) Kristian Arped

« Odpowiedź #42 dnia: Wto, 16 Cze 2015, 20:52:49 »
Według mnie najlepsza była prezydentura Saszy. Ja niestety takich umiejętności nie mam i nie byłem w stanie odpowiednio zarządzać krajem.

Offline Ivan von Lichtenstein

• Obywatel
  • Mieszkaniec
  • **
  • : 5
    • NPE: BI14111500131
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #43 dnia: Czw, 18 Cze 2015, 14:27:18 »
Nie bądź przez trzy dni a tu taka afera. Dlaczego zawsze jak wyjeżdżam to wybuchają kłótnie zarówno w Baridasie jak i w Sarmacji?