0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Traktat ten będzie przedmiotem dyskusji (mam nadzieję wewnętrznej) pomiędzy mną a przyszłym prezydentem Republiki (mam nadzieję mną).Ponadto chciałabym prosić, aby na przyszłość głos w sprawie zajmowały osoby w których kompetencjach leży kontakt z Monarchinią.
Niniejsza umowa ma moc prawną przez cztery miesiące od jej ratyfikacji przez obydwie Strony, bez możliwości zerwania przez którąkolwiek ze Stron.
Przypominam więc WCM, iż zgodnie z ustępem 3. artykułu 3. wspomnianego przeze mnie traktatu:Informuję również, że jeżeli nie pojawi się on z powrotem (bo o ile mnie pamięć nie myli – kiedyś tam widniał) do końca tego tygodnia, zostanie złożone okrarżenie do Sądu Republiki Bialeńskiej o działalność separatystyczną, bo – o ile znowu mnie pamięć nie myli – takowe może wnieść każdy obywatel bialeński. :-)
Chciałbym natomiast wiedzieć, dlaczego tak lubi pan grozić Brodryjczykom Sądem (nie jest to pierwsza tego typu groźba).
Wasza Carska Wysokość,prawdopodobnie wynika to z tego, że Brodryjczycy mają skłonność do łamania bialeńskiego prawa.
Forum Bialeńskie to ostatnie miejsce w którym spodziewałem się zastać brodrofobizm. A jednak...