Autor Wątek: Nocne rozważania o Bialenii...  (Przeczytany 1105 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aleksandra Dostojewska

• Narzeczona Alberta Medycejskiego y Zep
  • Stary wyga
  • : 75
  • Tytularna Królowa Bialenii
    • Odznaczenia
Nocne rozważania o Bialenii...
« dnia: Wto, 23 Cze 2015, 00:53:23 »
Nie jestem tutaj nawet od roku, ale muszę Wam wszystkim powiedzieć, że cieszę się, iż akurat tutaj, do tego pięknego Kraju zaprowadziła mnie moja mikronacyjna droga.
Razem tworzymy niepowtarzalny klimat, potrafimy się kłócić non stop przez dany okres czasu, by potem się pogodzić i żyć w przyjaźni.
Jesteśmy pełni energii, werwy, pomysłów, by po miesiącu pogrążyć się w stagnacji. Kochamy się i nienawidzimy, szanujemy i obrażamy... Ktoś powie:  obraz komiczny. Ja powiem, że jest to odbicie rodziny.
Może jest to naiwne, ale trudno... Ja uważam Was, nawet Tych z którymi się sprzeczam, za rodzinę.
Tak. Gdzie indziej znajdę tak oryginalne, a zarazem bliskie osoby?

Andrzej, szczery, prawdomówny, zawsze pomocny i chętny do współpracy. Krótko mówiąc ideał v-męża... jestem szczęściarą.

Mikołaj Patryk, wspaniały v-syn, oddany, gotowy do poświęceń... No może, jeśli już muszę mu coś zarzucić, to mógłby częściej pytać matkę o zdanie :P.

Adam Aleksander.... moja pierwsza v-miłość, Adaś.Wybitny dziennikarz, mistrz w tym fachu. Potrafi być słodki, ale i gorzki :D.

Feliks Spirkin, wspaniały człowiek. Może zbyt porywczy, ale zawsze służy pomocą. Chwilami szalony, tak jak ja.

Kristian Iversen. Zdziwię Was wszystkich, ale darzę Go naprawdę wielkim szacunkiem. Kojarzy mi się z mędrcem, jest niewątpliwym autorytetem.

Zadzisław ''Sukces''- człowiek, którego należy poznać ''dogłębnie'' (bez skojarzeń). Na pierwszy rzut oka był dla mnie chamem i prostakiem, po to by podczas prywatnych rozmów ewaluować w wybitną postać, oazę spokoju.

Maria von Primsz - Kobieta z jajami :D. Mam nadzieję na zintensyfikowaną współpracę.

Ivan Kazakov von Vincis - wiem, że zmienił nazwisko, ale dla mnie zawsze będzie to dobry, poczciwy Vincis. Pomimo tego, co mówiłam w trakcie kampanii ''czarnego piajru'' uważam, że jest bardzo dojrzałym człowiekiem.

KJM - ten skrót mówi wszystko. Byliśmy v-rodziną. Jest człowiekiem czynu, stanowczy i wyniosły (w świetle pozytywnym). Brawo za propagowanie cytatów wybitnych person ;).

Maciej Kamiński - znienawidzony prze ze mnie Policjant :P.  Człowiek, który nie pozwoli sobą manipulować, jednak jest gotowy na kompromis. Prawo jest dla niego najważniejsze.

Montek - zadziwiło mnie ostatnio jego upodobanie do trolowania na irc'u :D. Musi być w mojej drużynie!

Fiodor S.- nowy wśród nas, ale z potencjałem. Dobry kolega, towarzysz kampanii batawskiej.

Thomas, który pragnie być Dostojewskim
, już wiem, że dąży do celu za wszelką cenę :P. A to chyba nie jest zła cecha, jeśli potrafi się ją wykorzystać.

To są moje spontaniczne opinie, mam nadzieję, że nikogo nie urażą :).
Ponadto jestem ciekawa, co Wy o mnie sądzicie. Proszę o szczerość. Będę wiedziała co w sobie zmienić, a co zachować, aby być ''krystaliczną'' :D.
« Ostatnia zmiana: Wto, 23 Cze 2015, 01:01:59 wysłana przez Aleksandra Dostojewska-Swarzewska »
BYŁY PREZYDENT RB
Jej Carska Wysokość Aleksandra Izabella Dostojewska de domo Salazar Savinion, secondo voto Swarzewska, Imperatorowa, Caryca Brodrii, Caryca Rosyji, Arcyksiężna Uhrainy do 30.01.2016 r., Księżna Czuwacji
Dwukrotnie Prezydent Republiki Bialeńskiej

Offline AndrzejSwarzewski

Odp: Nocne rozważania o Bialenii...
« Odpowiedź #1 dnia: Wto, 23 Cze 2015, 09:22:27 »
Dziękuję za miłe słowa, kochanie! :*

Offline Tomasz Cyryl Dostojewski

• Minister Spraw Wewnętrznych
  • Żołnierz
  • Fundament
  • : 83
  • Wceadmirał BSZ, Admirał CSZ
    • NPE: BI15050900067
  • Stopień służbowy Stopień w Siłach Zbrojnych RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #2 dnia: Wto, 23 Cze 2015, 09:58:03 »
Nie pragnę być Dostojewskim za wszelką cenę. Zostałem nim z racji przyjęcia mnie do rodziny przez Cara Mikołaja Patryka.
Dowódca Marynarki Wojennej BSZ , Minister Spraw Wewnętrznych,
Przewodniczący Rady Menedżerów BZS,Margrabia Lissendorf, właściciel 40 folwarków

Wielki Książę Bałmucji, Prezes partii "Jedna Brodria".
Głównodowodzący CSZ, Prezes BFS, Selekcjoner Reprezentacji Narodowej Brodrii

Offline Fiodor Swirydiuk

• Ja
  • Obywatel
  • Bohater
  • : 105
  • Jestę Hardkorę
    • NPE: BI15031300128
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #3 dnia: Wto, 23 Cze 2015, 10:12:25 »
Thomas jest trochę krócej ode mnie, więc jestem starszym.
(-)Fiodor Swirydiuk, Antyludzki rak, Wielki Książe Noklezji, najstarszy żyjący mieszkaniec Noklezji;

Offline Aleksandra Dostojewska

• Narzeczona Alberta Medycejskiego y Zep
  • Stary wyga
  • : 75
  • Tytularna Królowa Bialenii
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #4 dnia: Wto, 23 Cze 2015, 11:50:11 »
Nie pragnę być Dostojewskim za wszelką cenę. Zostałem nim z racji przyjęcia mnie do rodziny przez Cara Mikołaja Patryka.
No comment ;).
BYŁY PREZYDENT RB
Jej Carska Wysokość Aleksandra Izabella Dostojewska de domo Salazar Savinion, secondo voto Swarzewska, Imperatorowa, Caryca Brodrii, Caryca Rosyji, Arcyksiężna Uhrainy do 30.01.2016 r., Księżna Czuwacji
Dwukrotnie Prezydent Republiki Bialeńskiej

Offline Tomasz Cyryl Dostojewski

• Minister Spraw Wewnętrznych
  • Żołnierz
  • Fundament
  • : 83
  • Wceadmirał BSZ, Admirał CSZ
    • NPE: BI15050900067
  • Stopień służbowy Stopień w Siłach Zbrojnych RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #5 dnia: Wto, 23 Cze 2015, 11:57:41 »
Dokładnie, ja też się nie będę wypowiadał w tej sprawie ponieważ mógłbym Waszą Wysokość urazić, a nie mam zamiaru doprowadzać do kłótni.
Dowódca Marynarki Wojennej BSZ , Minister Spraw Wewnętrznych,
Przewodniczący Rady Menedżerów BZS,Margrabia Lissendorf, właściciel 40 folwarków

Wielki Książę Bałmucji, Prezes partii "Jedna Brodria".
Głównodowodzący CSZ, Prezes BFS, Selekcjoner Reprezentacji Narodowej Brodrii

Offline Tomasz Wettin

• Obserwator
  • **
  • : 0
  • MAM METODĘ NA GŁODA
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #6 dnia: Wto, 23 Cze 2015, 19:21:31 »
Kampania pełną parą.  ;) ;)
(-) Dan Mark

Offline MvP

• Bohater
  • : 7
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #7 dnia: Wto, 23 Cze 2015, 20:05:50 »
Sądzac po tym wpisie wkupiła kandydatka cały zapas wazeliny w Wolnogradzie, ale mimo to dziękuje za miłe słowa.  Daj buziaka!
Maria von Primisz

II Prezydent Republiki Bialenii
Premier IV i V Kadencji    Poseł IV, V i VI, VII, IX Kadencji
Trener Galacticos Wolnograd, najbardziej utytułowanego klubu sportowego w Republice

Offline Fiodor Swirydiuk

• Ja
  • Obywatel
  • Bohater
  • : 105
  • Jestę Hardkorę
    • NPE: BI15031300128
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #8 dnia: Wto, 23 Cze 2015, 21:33:58 »
Zdobycie twierdzy demokratycznej przez towarzyszkę Aleksandrę-Rzekli Wandejczycy  :D
(-)Fiodor Swirydiuk, Antyludzki rak, Wielki Książe Noklezji, najstarszy żyjący mieszkaniec Noklezji;

Offline Alberto de Medici

• Sędzia Ludowy
  • Fundament
  • : 173
  • Zapluty podmiot reakcji, mały naleśnik
    • NPE: LS14060400070
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #9 dnia: Pon, 09 Maj 2016, 17:59:11 »
Adam Aleksander.... moja pierwsza v-miłość, Adaś.Wybitny dziennikarz, mistrz w tym fachu. Potrafi być słodki, ale i gorzki :D.

Dziękuję, ale nigdy nie uważałem się za mistrza w tym fachu. :roll:
(-) Alberto Carlos de Médici y Zep