Autor Wątek: Przepis na sukces rodziny Wettinów. Wariant MARKUSA.  (Przeczytany 697 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aleksandra Dostojewska

• Narzeczona Alberta Medycejskiego y Zep
  • Stary wyga
  • : 75
  • Tytularna Królowa Bialenii
    • Odznaczenia
Przepis na sukces rodziny Wettinów. Wariant MARKUSA.
« dnia: Czw, 25 Cze 2015, 23:49:13 »
Oto przepis na sukces sławnej rodziny Wettinów.
Podany przez Markusa Wettina vel Feliksa Spirkina vel Nikolaia Petrović

1.Wypatrujemy zdobyczy, w tym przypadku głupiej kontrkandydatki.

2.Zapraszamy do nastrojowej rozmowy na kanale irc.

3.Wmawiamy kretynce, że jesteśmy jej przyjacielem i potępiamy tych, którzy się z niej wyśmiewają.

4.Wyjawiamy jej swój plan, że planujemy unię z Hasselandem, Brodrią, Batawią na równych prawach z możliwością zmiany nazwy kraju, co jednak będzie trudne, bo osoby pokroju KriVersena mogą się na to nie zgodzić.

5.Negocjujemy z kontrkandydatką jej rezygnację, w zamian za podpis pod korzystnymi dla niej ustawami i pewną pozycję w nowym państwie.

6.Uzyskujemy jak najwięcej informacji, przysięgając, że ich nie wyjawimy.

7.Wspólnie robimy sobie pośmiewisko z kolegi w ramach integracji, wmawiając mu, że nasza przyjaciółka jest córką prezydenta.

8.Kiedy mamy już potrzebne informacje, zmieniamy ton.

9.Rozrzucamy w międzyczasie stanowiska, których jeszcze nie mamy we władzy, za poparcie.

10.Wmawiamy, że powyższe to kłamstwo.

11.Zmieniamy swój stosunek do przyjaciółki, rozgłaszając wszem i wobec, że poza ośmieszaniem siebie nic nie potrafi.

12.Upubliczniamy zdobyte informacje i jeszcze wmawiamy, że robimy to z powodu kłamstw kontrkandydatki, do których notabene sami się kilka razy przyznaliśmy.

13.Odmawiamy odpowiedzi, czy mamy męski honor. Unikamy tematu.

Sukces Murowany!!!
BYŁY PREZYDENT RB
Jej Carska Wysokość Aleksandra Izabella Dostojewska de domo Salazar Savinion, secondo voto Swarzewska, Imperatorowa, Caryca Brodrii, Caryca Rosyji, Arcyksiężna Uhrainy do 30.01.2016 r., Księżna Czuwacji
Dwukrotnie Prezydent Republiki Bialeńskiej

• Stary wyga
    • Odznaczenia
Odp: Przepis na sukces rodziny Wettinów. Wariant MARKUSA.
« Odpowiedź #1 dnia: Czw, 25 Cze 2015, 23:55:39 »
Korzystajcie z tego przepisu. Wyśmienity!
BYŁY PREZYDENT RB
Jej Carska Wysokość Aleksandra Izabella Dostojewska de domo Salazar Savinion, secondo voto Swarzewska, Imperatorowa, Caryca Brodrii, Caryca Rosyji, Arcyksiężna Uhrainy do 30.01.2016 r., Księżna Czuwacji

Offline Hewret Faradobus

« Odpowiedź #2 dnia: Pią, 26 Cze 2015, 07:00:14 »
Stek bzdur.
Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości

Offline Feliks Spirkin

• MSZ
  • Obywatel
  • Murarz
  • : 62
    • NPE: BI14020800101
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #3 dnia: Pią, 26 Cze 2015, 07:05:47 »
Bardzo interesujące. Polecam wszystkim powyższy przepis na Sukces. <3 A tak poza tym kończ waść wstydu oszczędź. Proszę o zachowanie tego tematu dla potomnych, bo jednak dawno nikt nie poświęcił mojej osobie tak dużo czasu i przynajmniej mogliśmy się wspólnie pośmiać. Najpierw byłem sądzony o korupcje, potem o SRS, teraz o kłamstwa i brak honoru, co będzie następne? Zaraz zostanę posądzony o współprace z wywiadem Kucelgradu? <haha> Wiem że tonący brzytwy i chwyta, i mnie będziesz teraz łapać za każde słówko, ale proszę Cię skończ już ten swój cyrk. No i oczywiście chciałbym Ci podziękować za przeprowadzenie kampanii prezydenckiej, bo jednak twoje działania dodały mi najwięcej głosów, za co serdecznie dziękuję.
« Ostatnia zmiana: Pią, 26 Cze 2015, 07:11:34 wysłana przez Markus Wettin »

/-/ Markus Felix Spirkin von Wettin
- Minister Spraw Zagranicznych Republiki Bialeńskiej

• Stary wyga
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #4 dnia: Pią, 26 Cze 2015, 10:21:21 »
Nie mam żadnego interesu w tym, by chwytać się brzytwy, bo sondaże raczej złudzeń nie pozostawiają.

Nie uciekaj od odpowiedzi na trudne pytania. Przecież są podstawy, by oskarżać cię o handlowanie głosami. I wiesz o czym mówię.
O SRS rozmawiałam z tobą prywatnie bez udziału osób trzecich.
Ty przysięgałeś, że rozmowa o mojej przeszłości zostaje między nami. Kilkukrotnie mnie o tym zapewniałeś.
Pytam, więc i odpowiedz, czy ma jakąś wartość twoje słowo honoru? Bo rozumiem, że nie.
BYŁY PREZYDENT RB

• Stary wyga
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #5 dnia: Pią, 26 Cze 2015, 10:27:40 »
Bardzo interesujące. Polecam wszystkim powyższy przepis na Sukces. <3 A tak poza tym kończ waść wstydu oszczędź. Proszę o zachowanie tego tematu dla potomnych, bo jednak dawno nikt nie poświęcił mojej osobie tak dużo czasu i przynajmniej mogliśmy się wspólnie pośmiać. Najpierw byłem sądzony o korupcje, potem o SRS, teraz o kłamstwa i brak honoru, co będzie następne? Zaraz zostanę posądzony o współprace z wywiadem Kucelgradu? <haha> Wiem że tonący brzytwy i chwyta, i mnie będziesz teraz łapać za każde słówko, ale proszę Cię skończ już ten swój cyrk. No i oczywiście chciałbym Ci podziękować za przeprowadzenie kampanii prezydenckiej, bo jednak twoje działania dodały mi najwięcej głosów, za co serdecznie dziękuję.

I jeszcze rozumiem, piętnowanie cię za to, że ujawniłeś coś co przysięgałeś zachować dla siebie , to ''cyrk'' i ''łapanie za każde słówko''?
BYŁY PREZYDENT RB

Offline Hewret Faradobus

« Odpowiedź #6 dnia: Pią, 26 Cze 2015, 10:29:04 »
Kłamać też trzeba potrafić.

[ Załącznik nie istnieje ]
Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości

• Stary wyga
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #7 dnia: Pią, 26 Cze 2015, 11:05:26 »
Kłamać też trzeba potrafić.

[ Załącznik nie istnieje ]

Czytać ze zrozumieniem też. Zamieszczony screen i pański komentarz świadczą o desperacji, albo głupocie i braku możliwości rozumowania.
Napisałam, że ''nie prowadzę podwójnego v-życia'', bo nie prowadzę, powtarzam: jestem tu i teraz. Dalej dodałam, zgodnie z prawdą, że początkowo żyłam pod innymi danymi w innym kraju.
Więc kto tutaj kłamie? W dodatku dodaje pan screen na potwierdzenie, którego treść sama zaprzecza pańskiej argumentacji.

« Ostatnia zmiana: Pią, 26 Cze 2015, 11:06:36 wysłana przez Aleksandra Dostojewska-Swarzewska »
BYŁY PREZYDENT RB

Offline Hewret Faradobus

« Odpowiedź #8 dnia: Pią, 26 Cze 2015, 11:09:38 »
Ja raczej skupiłbym się na drugiej części zdania, gdzie mowa jest o rzekomych 2 tygodniach spędzonych na "poznawaniu" mikroświata.

Tylko winny się głupio tłumaczy.

• Stary wyga
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #9 dnia: Pią, 26 Cze 2015, 11:20:22 »
Szczerze mówiąc moja aktywność rozpoczęła się dopiero w Aryunie i nie wiem czy byłam tam dłużej niż 2 tygodnie...

Poza tym teraz układa się to w logiczną układankę: Feliks vel Markus wydobył w ramach udawanej  przyjaźni ode mnie te informacje, których nie ujawniłam nawet mojemu przeszłemu i obecnemu mężowi. I wiedział o tym, że nie chcę aby ktokolwiek się o tym dowiedział.
Ty Hugonie vel Willemie natomiast zapewne działając z nim i wiedząc o wszystkim zadałeś celowo to pytanie, bo myślałeś, że skłamię.
Nieładnie...
BYŁY PREZYDENT RB

Offline Hewret Faradobus

« Odpowiedź #10 dnia: Pią, 26 Cze 2015, 12:08:08 »
Dlaczego miała pani nazwisko "Spourburg"?
« Ostatnia zmiana: Pią, 26 Cze 2015, 12:44:38 wysłana przez Willem Passepartout-Wettin »

Offline AndrzejSwarzewski

« Odpowiedź #11 dnia: Pią, 26 Cze 2015, 12:41:44 »
Cóż, też myślałem, że Feliks zachowa się bardziej honorowo, skoro i tak ma wygraną w kieszeni. No, ale wygrywać też trzeba umieć. Szkoda...

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
  • : 228
  • Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości
    • NPE: BI13111700005
  • Stopień służbowy Stopień w Policji Krajowej RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #12 dnia: Pią, 26 Cze 2015, 16:20:08 »
Gdyby to nie była kampania wyborcza, obydwoje kandydaci już dawno dostaliby pięciodniowego bana i sprawy w sądzie za takie zachowanie.

Ech...
lic. net Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Minister Spraw Zagranicznych, Poseł, Prezes Policji Krajowej, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Maharadżacie Tirimudzii i Trizondalu, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Kartograficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Posiadacz 158 folwarków, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016.

• Stary wyga
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #13 dnia: Pią, 26 Cze 2015, 16:57:33 »
Gdyby to nie była kampania wyborcza, obydwoje kandydaci już dawno dostaliby pięciodniowego bana i sprawy w sądzie za takie zachowanie.

Ech...

Mi osobiście bardzo przykro, że kampania przybrała takiego rozmiaru wywlekania brudów.
BYŁY PREZYDENT RB

Offline Ivan von Lichtenstein

• Obywatel
  • Mieszkaniec
  • **
  • : 5
    • NPE: BI14111500131
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #14 dnia: Pią, 26 Cze 2015, 18:59:00 »
Kandydaci na prezydenta powinni być całkiem czyści.

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
  • : 228
  • Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości
    • NPE: BI13111700005
  • Stopień służbowy Stopień w Policji Krajowej RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #15 dnia: Pią, 26 Cze 2015, 19:03:01 »
Kandydaci na prezydenta powinni być całkiem czyści.
Czyli nie powinni posiadać żadnych kontaktów z zagranicą... Na to nawet ja się nie łapię.
lic. net Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Minister Spraw Zagranicznych, Poseł, Prezes Policji Krajowej, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Maharadżacie Tirimudzii i Trizondalu, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Kartograficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Posiadacz 158 folwarków, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016.

Offline Ivan von Lichtenstein

• Obywatel
  • Mieszkaniec
  • **
  • : 5
    • NPE: BI14111500131
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #16 dnia: Pią, 26 Cze 2015, 19:27:49 »
Mówię o czystośc powierzchownej - nie mogą śmierdzieć.

Offline Kamil Maciejewski

« Odpowiedź #17 dnia: Pią, 26 Cze 2015, 22:12:21 »
Ludzie... coraz bardziej zaczyna mi to przypominać wojnę Po - Pis. Coś czuję, że podczas następnej prezydentury będzie się z czego pośmiać - oby tylko do śmiechu nie dołączyły się łzy.

Offline Feliks Spirkin

• MSZ
  • Obywatel
  • Murarz
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #18 dnia: Pią, 26 Cze 2015, 22:13:38 »
Ludzie... coraz bardziej zaczyna mi to przypominać wojnę Po - Pis. Coś czuję, że podczas następnej prezydentury będzie się z czego pośmiać - oby tylko do śmiechu nie dołączyły się łzy.

Oj tam, przynajmniej było śmiesznie i ciekawie. Inaczej byście z nudów umarli.  ^^

• Stary wyga
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #19 dnia: Pią, 26 Cze 2015, 22:40:29 »
Oj tam, przynajmniej było śmiesznie i ciekawie. Inaczej byście z nudów umarli.  ^^
Jeżeli rozgadywanie na wszystkie strony prywatnych sekretów, które obiecałeś zachować pod przysięgą jest dla ciebie ''śmieszne i ciekawe'' to gratuluję.
BYŁY PREZYDENT RB

Offline Feliks Spirkin

• MSZ
  • Obywatel
  • Murarz
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #20 dnia: Pią, 26 Cze 2015, 22:42:15 »
Jeżeli rozgadywanie na wszystkie strony prywatnych sekretów, które obiecałeś zachować pod przysięgą jest dla ciebie ''śmieszne i ciekawe'' to gratuluję.

Mam specyficzne poczucie humoru.

Offline Ali ibn Abi Talib

• Ajatollah
  • Mieszkaniec
  • **
  • : 0
  • Ajatollah z woli Allaha i K.C. Rep. Socjal.Niebios
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #21 dnia: Pią, 26 Cze 2015, 22:45:16 »
Potwierdzam.

(-) Ali ibn Abi Talib
Ajatollah, człowiek lewicy, socjalista, mason.
Redaktor miesięcznika "STOP",
Twórca Radia Bialenii.