0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
DEKRET CARSKI ws. nominacji Dowódcy Imperialnych Sił Zbrojnych Carstwa Brodryjskiego.z 29 dnia miesiąca czerwca Anno Domini 2015Art.1.Ustanawia się Dowódcę Imperialnych Sił Zbrojnych Carstwa Brodryjskiego w osobie Arne von Heima.Art.2.Dekret wchodzi w życie z chwilą ogłoszenia./-/ Aleksandra I IzabellaZ Bożej łaski i woli Narodu Caryca Brodrii i Rosyji, Imeratorowa
Akt jest nieważny.Siły Zbrojne Carstwa są całkowicie podległe pod Dowództwo SZ RB.
Byle mieszkaniec nie będzie obrażał szlachty!
Jedynym miejscem szlachty jest dół z wapnem. Ot, tyle w temacie.@Edit Aha, nie jestem obywatelem Bialenii.@Edit 2 Carstwa też.
Jakże to były król może tak mówić?
@Edit2. Czerwony Car powraca? Czy mi się tylko zdaje?
Artykuł 3Carskie Siły Zbrojne zostają utworzone przy pomocy Sił Zbrojnych Republiki Bialeńskiej, na bazie personelu i sprzętu ewakuowanego z Federacji Brodryjskiej, uchodźców brodryjskich oraz pomocy materiałowej i sprzętowej dostarczonej przez stronę Bialeńską.Artykuł 4Carskie Siły Zbrojne będą operacyjnie podlegały Dowództwu Sił Zbrojnych Republiki Bialeńskiej, zachowując oznakowanie zgodne z ustaleniami Carstwa Brodryjskiego, odrębne umundurowanie, stopnie wojskowe i odznaczenia oraz pełną decyzyjność strony Brodryjskiej w kwestiach personalnych. Bezpośrednim zwierzchnikiem Carskich Sił Zbrojnych będzie obecny Car Brodrii lub osoba przez niego wyznaczona.
Artykuł 81. Umowę zawiera się na czas nieoznaczony.2. Może być ona wypowiedziana przez każdą ze stron z 10-dniowym wyprzedzeniem i traci moc jedenastego dnia od chwili dostarczenia wypowiedzenia drugiej stronie.3. W przypadku rozwiązania umowy Carskie Siły Zbrojne są obowiązane opuścić terytorium Republiki Bialeńskiej w chwili ustania niniejszej umowy - pozostawiając na terytorium Republiki Bialeńskiej uzbrojenie, sprzęt i wyposażenie uzyskane z Sił Zbrojnych RB oraz nienaruszoną infrastrukturę wojskową.
A ja współczuje Nordacie takiego mieszkańca jak Jan.