Dzień dobry! (dobry wieczór?)
Nazywam się Marcin von Primisz (Buddus) i jestem zbłąkanym podróżującym od czasu pewnego po świecie. Na ten padół łez i niedoli przyszedłem w Sarmacji, dokładnie w Teutońskim Złotym Rogu (chyba nie pomyliłem nazwy miasta), poznałem tam wielu ludzi, w tym tutejszego El Presidente - Andrzeja. W Księstwie udzielałem się w polityce, byłem żołnierzem, oraz dziennikarzem i trenerem sportowym. Po wydarzeniach słynnej zapewne nawet tutaj sprawy Abdykacyjnej zdecydowałem się opuścić kraj ( ogólne zniechęcenie, wyjazd wielu ważnych dla mnie osób itp.) zamieszkałem na pewien czas w Słovenii, prowadziłem miedzy innymi listę przebojów lecz tamtejszy klimat mi nie służył. Od tamtego czasu włóczę się i światy poznaje, lecz liczę że tu uda mi się znaleźć swoje miejsce w Mikroświecie.
O sobie? Jestem leniwy ale ambitny, interesuje sie szeroko rozumianymi muzyką, sportem i polityką. Przez pewien czas byłem głową Sarmackiego Kościoła Narodowego.
Mam nadzieje że zostanę tu jak najdłużej, a tymczasem gdzie powinienem się udać na początku?