0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
WNIOSEK O DOŁĄCZENIE DO KLUBU KONSERWATYWNEGOImię i nazwisko: Miejsce zamieszkania: Dlaczego chcę dołączyć do Klubu: Poziom inteligencji (w skali od 1 do 10)*: Deklaruję, iż moje poglądy polityczne są zbieżne z deklaracją ideową Klubu Konserwatywnego, wypływającą z prezentowanych przezń dokumentów./-/ Podpis__________* - fakultatywnie
WNIOSEK O DOŁĄCZENIE DO KLUBU KONSERWATYWNEGOImię i nazwisko: Akrypa Rabotowicz von Primisz Miejsce zamieszkania: Bengazi Dlaczego chcę dołączyć do Klubu: Z powodu nawrócenia się na konserwatyzm w arabskim, nacjonalistycznym i monarchicznym wykonaniu. Poziom inteligencji (w skali od 1 do 10): 7 Deklaruję, iż moje poglądy polityczne są zbieżne z deklaracją ideową Klubu Konserwatywnego, wypływającą z prezentowanych przezń dokumentów./-/ Akrypa Rabotowicz von Primisz
WNIOSEK O DOŁĄCZENIE DO KLUBU KONSERWATYWNEGOImię i nazwisko: Jego Katolicka Wysokość Karol Wawrzyniec Medyceuszy i Zep;Miejsce zamieszkania: Walencja w Skarlandzie; Florencja w Rotrii; Sankt Alexandrow w Brodrii;Dlaczego chcę dołączyć do Klubu: Chcę wspomagać idee konserwatywne w mikroświecie, połączone z katolicką nauką społeczną.Poziom inteligencji (w skali od 1 do 10)*: 8.5 Deklaruję, iż moje poglądy polityczne są zbieżne z deklaracją ideową Klubu Konserwatywnego, wypływającą z prezentowanych przezń dokumentów./-/ Sua Majestad Católica Carlos Lorenzo de Medici y Zep
Mam pytanie, jak swój "Poziom inteligencji (w skali od 1 do 10)*" określa przewodniczący Klubu?
WNIOSEK O DOŁĄCZENIE DO KLUBU KONSERWATYWNEGOImię i nazwisko: Carlos Skarlandzki (Karol Jan Medyceusz i Zep) Miejsce zamieszkania: Walencja Dlaczego chcę dołączyć do Klubu: Chcę włączyć się w działalność jedynej apolitycznej (w wymiarze praktycznym) i dżentelmeńskiej organizacji we wschodniej części v-padołu. Poziom inteligencji (w skali od 1 do 10)*: 1 ("Widocznie, jestem głupi, w przeciwieństwie do Księcia [Kosmy Medyceusza].", "Dobrze, że jest Wasza Królewska Mość tego świadomy. Chociaż tyle dobrego." - http://www.scarlana.eu/forum/index.php?topic=2656.msg14002;topicseen#msg14002) Deklaruję, iż moje poglądy polityczne są (jakoś tam) zbieżne z deklaracją ideową Klubu Konserwatywnego, wypływającą z prezentowanych przezeń dokumentów./-/ Carlos de Scarlaña